18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
TB303 2018-06-23, 22:42 22
Nie wiem jak inni, ale ja bym zadzwonił do ZOO, że im jakieś zwierzęta uciekły z klatki
Zgłoś
wpr 2018-06-23, 23:00 1
Jak najdzie ochota... pies kota wyłomota.

Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie.
Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-06-23, 23:18 22
jak małpy w ZOO, przez nich nie można spokojnie minety strzelić bo przeszkadzają, drą japy i nagrywają

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
bradley_orion 2018-06-24, 0:48 2
No No... Wpierdolił się jak kleszcz Pękatek w pępek puszczę Białowieską
Zgłoś
crazyhavoc 2018-06-24, 0:57 2
to musi być miłość...
Zgłoś
cuurniprime 2018-06-24, 1:34 3
Może i centrum ale wizytacja ze wsi.
Zgłoś
ThomassoBallaBalla 2018-06-24, 6:59 3
a gejek z kondonierką na pleckach po co akcję uwiecznia przecież to nie jego klimaty
Zgłoś
mygyry 2018-06-24, 8:15 1
Widowisko obok bardziej żenujące, niż ci co się pierdolą po pijaku...
Zgłoś
mikmas 2018-06-24, 8:25 4
Co my możemy wiedzieć o kacu moralnym następnego dnia
Zgłoś
ROH 2018-06-24, 9:16 1
Ładnie się tam bawią ci kibice z polski.

A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż polacy nie gęsi, ale też zwierzęta.
Zgłoś
lordindycznik 2018-06-24, 10:28 4
Żenada w chuj, i ten frajer z telefonem, co się cieszy jak pojebany, że inny ziomek liże cipkę, tak właśnie wyglądają Ci wszyscy ruchacze co się tak przechwalają co to oni nie są .
Zgłoś
jbone 2018-06-24, 11:56 4
dobra dobra nikt jeszcze nie powiedział to ja powiem: że ta laska to kurwa,szmacisko i śmieć i postawiłbym ją pod ścianą i strzelił w tył głowy nawet jakby płakała i błagała.nie ma przebacz.
Zgłoś
pekka satan 2018-06-24, 13:03 2
No i na chuj on robi ten filmik na takim zbliżeniu? Po prostu nigdy pizda pizdy nie widziała...
Zgłoś
Prowler27 2018-06-24, 13:57 2
Sadolowi obrońcy moralności
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów