La la laj...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie wiem jak inni, ale ja bym zadzwonił do ZOO, że im jakieś zwierzęta uciekły z klatki
Jak najdzie ochota... pies kota wyłomota.
Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
jak małpy w ZOO, przez nich nie można spokojnie minety strzelić bo przeszkadzają, drą japy i nagrywają
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
No No... Wpierdolił się jak kleszcz Pękatek w pępek puszczę Białowieską
to musi być miłość...
Może i centrum ale wizytacja ze wsi.
a gejek z kondonierką na pleckach po co akcję uwiecznia przecież to nie jego klimaty
Widowisko obok bardziej żenujące, niż ci co się pierdolą po pijaku...
Ładnie się tam bawią ci kibice z polski.
No i na chuj on robi ten filmik na takim zbliżeniu? Po prostu nigdy pizda pizdy nie widziała...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów