Duńska fotografka Syusti Bonnen uzyskała pozwolenie od Szpitala Uniwersyteckiego w Kopenhadze na cyknięcie kilku zdjęć przy okazji narodzin dzieci z pomocą cesarskiego cięcia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rodzisz sie w krwi i płaczu a umierasz też w krwi w obronie swego kraju lub w zacisznym końcie swego domu po cichu lub w bulu takim samym jak mama poczeła nas na początku taka natura i tego nie da się zmienic
Najcudowniejszy widok na świecie - widok przychodzącego na świat człowieka.
Moja sąsiadka pracowała kiedyś na porodówce, nie spotkałem jeszcze osoby, która z taką radością każdego dnia szłaby do pracy.
Moja sąsiadka pracowała kiedyś na porodówce, nie spotkałem jeszcze osoby, która z taką radością każdego dnia szłaby do pracy.
Jakie słodkie maleństwa... nie wiem czy się odważę być przy porodzie moich.
@up ja bardzo bym chciał być przy porodzie swojego dziecka, z tym że pewnie w trakcie dostałbym zawału
Radysh napisał/a:
Weźcie tą kurwę wyklutą na harda.
Zasada jest jedna.
Jesteś taki męski i jednocześnie jesteś taki wrażliwy. Skarb.
Osoby, ktore pisza, ze to obrzydliwe i o wrzuceniu tego na harda chyba pomylily strony. Dobranocka, wymyc zeby i do spania. "Jestem czlowiekiem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce." - gimby nie znajo.
luk2588 napisał/a:
rodzisz sie w krwi i płaczu a umierasz też w krwi w obronie swego kraju lub w zacisznym końcie swego domu po cichu lub w bulu takim samym jak mama poczeła nas na początku taka natura i tego nie da się zmienic
Albo jak mój wujek, spokojnie we śnie, nie to co pasażerowie busa którego prowadził, w krzyku i przerażeniu
Ahh, cud narodzin. Worek kisielu z brzucha, który za kilkadziesiąt lat będzie robił PKB
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów