Duńska fotografka Syusti Bonnen uzyskała pozwolenie od Szpitala Uniwersyteckiego w Kopenhadze na cyknięcie kilku zdjęć przy okazji narodzin dzieci z pomocą cesarskiego cięcia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
We Włocławku fotek by sobie nie pocykała
o z soboty na niedziele byłem bardzo podobny do tego z przedostatniego zdjęcia. (tyle ze bez krwi. )
super materiał, ale chyba jednak na harda
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
@maggie jak na harda, każdy z nas to przeżyl i prawie każda z was to jeszcze przyżyje, co tu chować
Zajebiste foty. Swoją drogą kawał skurwysyna, nie dziwota, że trzeba było szlachtować. Leci browar!
Zaraz się porzygam... Jak kobiety mogą mówić, że malutkie dzieci są piękne i słodkie?
hudler napisał/a:
a widzisz tu jakiegoś czarnucha?To powinno być na hard>fekalia, zgłaszam za złą kategorię ;_;
Swoją drogą zdjęcia dobre, zatrzymują na chwilę nie to co większość chłamu jaki przychodzi mi oglądać codziennie gdzie tylko się nie spojrzę.
Kurwa takie paskudy po paru dniach są najsłodszymi stworzeniami na świecie...
@up chyba kurwa po 16 latach (w przypadku dziewczyn i to nie własnych). Nienawidzę dzieci i liczę na to, że własnego się nie dorobię.
Lepiej być faszystą niż pedałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów