📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobry sposób na "założenie" pierścionka. Co tam oświadczyny we Francji czy innych Włochach. Takie oświadczyny długo by pamiętała.
Jeśli to nie fejk, to gratuluję oka i cierpliwości w treningu.
Miał już założony na nożu pewnie skurwysyn kocmołuch pierdolony a rzucał drugim. A komentarz pode mną napisał gej.
gupichuj napisał/a:
Miał już założony na nożu pewnie skurwysyn kocmołuch pierdolony a rzucał drugim. A komentarz pode mną napisał gej.
Ty to bez kitu jestes tepy chuj, a do tego masz max 14 lat, sadzac po ostatnim zdaniu.
Widac nawet na zwolnionym tempie, ze koles fajnie przycelowal.
Przydatne jeżeli czce się uratować spadający z dachu brudnopis z tunelami w uszach.
Nauczyć się rzucać nożem tak żeby się wbił to już wyczyn, którego się długo uczyłem (nie, nie tylko rzutkami do tego przeznaczonymi), a co dopiero taki manewr odjebać. Szacun.
Eeee? Że co proszę?
DzidaZawodnik napisał/a:
Przydatne jeżeli czce się uratować spadający z dachu brudnopis z tunelami w uszach.
Eeee? Że co proszę?
Gdy byłem nastolatkiem, dużo trenowałem rzucanie nożami.
To, co pokazał ten gość, to level 3 wyżej niż ci cyrkowcy, co rzucają w obracaną na kole dziewczyną.
To, co pokazał ten gość, to level 3 wyżej niż ci cyrkowcy, co rzucają w obracaną na kole dziewczyną.
Pierwszy rzut, pomyślałem 'a chuj, pewno 100 razy rzucił zanim się mu udało', drugi rzut 'no nie kurwa przecież to niemożliwe'...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów