Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pizkes 2013-09-01, 19:18 3
@Up

Wszystkich prosili, żeby odjechali. Jeżeli odjeżdżali, to cel został osiągnięty. Jeżeli nie chcieli odjechać, to wtedy naklejano naklejkę. "Kark z gnatem" odjechał, więc nie było naklejki.

Czego, kurwa, nie rozumiesz, tłuku?
Zgłoś
wojtasson2 2013-09-01, 19:24
Gdzie te napisy kłamczuchu?
Zgłoś
Promek 2013-09-01, 19:24
BArdzo dobrze chlopaczki robia. Powinni tylko dla wlasnego bezpieczenstwa w obwodzie trzymac ze 2 kije i ze 3-4 panow 2x2 dla "rozladowania" emocji kutasow tak parkujacych
Zgłoś
demz 2013-09-01, 19:37
Piwko m.in. za to, że ktoś w końcu dał napisy. Od razu lepiej się ogląda, wiedząc o co chodzi.
Zgłoś
piterek098 2013-09-01, 19:44
na dźwięk pistoletu odrazu kupa
Zgłoś
contowsky 2013-09-01, 19:48
i bardzo dobrze chujkom
Zgłoś
kossa69 2013-09-01, 19:49 3
Loaloa napisał/a:

@bloodwar, ty się z chujem na łby pozamieniałeś, czy sobie ordynarnie kpisz? Ty chcesz, żeby w ramach ubezpieczenia, które płacisz za samochód państwo wybudowało ci parkingi wszędzie tam, gdzie przyjdzie ci ochota się zatrzymać? Może jeszcze darmowe paliwo i po komplecie opon na każdy sezon? Miasta nie są z gumy, a budowane były w czasach, w których nikomu nawet nie śniło się o motoryzacji.

Wjazd do miasta powinien być obłożony jakąś opłatą, dajmy na to 50 zł za dzień, mieszkańcy mogliby mieć zniżkę. Wtedy okazałoby się komu tak naprawdę potrzebny jest samochód, a kto jest zwyczajnie zbyt leniwy, żeby ruszyć dupę parę kroków.

Dorośnij zacznij samodzielnie zarabiać na własne życie kup samochód i dopiero wtedy zacznij się wypowiadać bo pierdolisz farmazony.
Zgłoś
gupi_nik 2013-09-01, 20:00 1
Zgłoś
yeloneck 2013-09-01, 20:19
mscicielzLitwy napisał/a:

nie wiem jak w rosji, ale w polsce za upublicznianie wizerunku osob prywatnych jest chyba sad, do tego upublicznienie tablic rejestracyjnych

Gówno nie sąd.
Zgłoś
303 2013-09-01, 20:22
Ten pojeb z pistoletem i tak by nie strzelił, i widać jak to jest z dostępem do broni, wystarczy mieć hajs i się ma, nawet będąc takim pojebem żeby wyskakiwać z nią na ludzi na ulicy, takim typom chuj w dupę i kotwica w plecy!

Tablice według polskiego prawa można upubliczniać nie są objęte ochroną.
Zgłoś
NasterX 2013-09-01, 21:12
Szkoda że kurwa nie zastrzelił tego pierdolonego pedryla. Od razu by im się odechciało przyklejać tych zjebanych naklejek. Czemu oni nie dostają kurwa mandatów za to że w ogóle dotykają czyjegoś samochodu, albo chociaż solidnego wpierdolu
Zgłoś
L................a 2013-09-01, 21:20
Widzę powyżej spinę samochodziarzy, którzy kupili jakieś złomy z Niemiec i żądają darmowych miejsc do ich parkowania. Możecie o tym sobie tylko pomarzyć, bo to dobrze mieć jakieś marzenia. Twierdzicie, że jestem niedorosły i ze nie zarabiam na własne życie tylko dlatego, że na problem zakorkowanych miast patrzę w kontekście ich mieszkańców i użytkowników, a nie z pozycji jedynego pasażera puszki, który uparł się, że musi nią dojechać pod bramę fabryki, w której pracuje. To wy jesteście niedorośli, a wasze pretensje są zwyczajnie śmieszne. Zaporowe opłaty za wjazd do centrów miast są koniecznością, bo razem z wami w korkach stoją tysiące pasażerów komunikacji zbiorowej, a to ich dobro jest tu priorytetem, a nie wasza wygoda. Rzecz jasna parkingi jako takie są w miastach potrzebne, ale jeśli myślicie, że należą wam się jakieś darmowe miejsca na nich tylko z tego powodu, że kupiliście samochód i płacicie te nędzne grosze podatku, to chyba nie rozumiecie idei podatku drogowego.

Podobne problemy jakieś 50 lat temu zaczęły dokuczać mieszkańcom Europy Zachodniej. Najgęściej zaludniony kraj - Holandia, rozwiązała sprawę bardzo radykalnie. Postawiono na rowery, ograniczono ruch samochodowy w centrach miast i jakoś się wszyscy zmieścili. Polacy ze swoimi zdolnościami organizacyjnymi może za jakieś 30 lat też wpadną na podobny pomysł. Na razie rządzi lobby bezmyślnych samochodziarzy, ale już niedługo polskie miasta staną się zupełnie nieprzejezdne, więc problem rozwiąże się sam. Jak im przyjdzie spędzić 2 godziny, by pokonać 10 km, to nawet najgłupszy przesiądzie się na inny środek lokomocji.

Ktoś tam powyżej napisał, że zaporowe opłaty za wjazd do centrum miasta obowiązują juz w Londynie i się nie sprawdzają. Żeby zobaczyć rzeczywistą różnicę należałoby je znieść. Wtedy okazałoby się o ile tak naprawdę ograniczają ruch. Pisząc o opłatach miałem raczej na myśli rozwiązanie takie jakie obowiązuje w Singapurze. Tam w pewnych dzielnicach jest BEZWZGLĘDNY zakaz wjazdu dla samochodów, nie tylko opłaty, ale i podatki, a nawet same ceny samochodów są bardzo wysokie i ta polityka świetnie zdaje egzamin. Z drugiej strony Singapur ma doskonale zorganizowany transport publiczny i tam samochód naprawdę nie jest potrzebny.

Podsumowując - miasta w Polsce będą coraz bardziej zakorkowane, podatki drogowe coraz wyższe (to popieram z całego serca), benzyna coraz droższa, a kierowcy coraz bardziej sfrustrowani. I choćbyście się zesrali, nie zmienicie tego na lepsze.
Zgłoś
NasterX 2013-09-01, 21:25
Komunikacja miejska ssie pałę, brzydzę się dużej części ludzi przemieszczających się za jej pomocą dlatego nie jestem w stanie się przełamać i z niej skorzystać. A w ograniczaniu ruchu w miastach nie podoba mi się nie to, że trzeba płacić albo jakoś inaczej kombinować tylko to że ktoś praktycznie narzuca na mnie sposób w jaki mam się na co dzień przemieszczać, może jeszcze będą mi kurwa mówili jak się ubierać w jaki dzień. Niektórzy cenią komfort kolego, to nie tak że "uparli się by podjeżdżać autem pod bramę swojej fabryki" tylko tak robią bo tak jest wygodnie, w życiu nie chodzi tylko o to żeby zapierdalać do roboty najlepiej jeszcze w autobusie w 500 osób, żreć i żyć
Zgłoś
czeski 2013-09-01, 22:45
Trzeba przyznać, że gość ma jaja. Facet mu klamką machą, on ciągle przy swoim.

@up:
Taki czyścioszek jesteś, że pewnie podcierasz się w rękawiczce.
Z komunikacji miejskiej w Krakowie korzystam bardzo często. Zdarzają się żule (bardzo rzadko), dresów prawie nie ma (większość jeździ BMW na gazie). Ogólnie jest spoko.. Ja wolę wygodnie postać 10 minut w mpk i podejść 5 min niż siedzieć samochodzie 40 minut w korkach.
Zgłoś
NasterX 2013-09-01, 22:50
Wolisz więc tak robisz, i tak powinno zostać. Jak praktycznie "narzuca" obowiązek jazdy komunikacja miejską to te wszystkie dresy z bmw w gazie i masa innych brudasów też będzie jeździła autobusami, to dopiero będzie ciekawe...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem