📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Całą prawda, teraz to w autobusie tylko gangi starych ludzi co nie maja nic do roboty, tylko się kłócić !
Aż, się inni starzy wkurwiają ;p
Aż, się inni starzy wkurwiają ;p
kumpel opowiadał mi, że był świadkiem takiej sytuacji na zywo z tym że facet (młody chłopak) był o kulach a nie na wózku.
Jebane mohery !!!
blackhunter6,
dzieki za Twoj nowy podpis
sie kuzwa w pierwszej chwili zastanawialem co ma hardcore do "Jebane mohery !!!" 'wszysto' wkolo jest miniaturyzowane (niedawno odkryli 44 nanomertowy 'laser') a Ty wywalasz podpis na 'pol strony' przez co myslalem ze to zalaczone zdjecie
co do samego zartu podpis tendencyjny az do granic (tak jak komentarze ) i do tego chyba autor owego podpisu chyba nie skumal 'co tworca obrazka mial na mysli'
albo jestem juz za bardzo zmeczony by choc czesciowo rozsadnie myslec
<<KliK>>
dzieki za Twoj nowy podpis
sie kuzwa w pierwszej chwili zastanawialem co ma hardcore do "Jebane mohery !!!" 'wszysto' wkolo jest miniaturyzowane (niedawno odkryli 44 nanomertowy 'laser') a Ty wywalasz podpis na 'pol strony' przez co myslalem ze to zalaczone zdjecie
co do samego zartu podpis tendencyjny az do granic (tak jak komentarze ) i do tego chyba autor owego podpisu chyba nie skumal 'co tworca obrazka mial na mysli'
albo jestem juz za bardzo zmeczony by choc czesciowo rozsadnie myslec
<<KliK>>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów