📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
a już myślałem, że nie będzie szczęśliwego zakończenia
trudno...
[...]
W piekle wszystkim złodziejom diabły prącie w kącie utną...
Najlepsza ta laska przed autem co sie łapie za twarz ze zdziwienia ze jakim cudem to sie stalo
południowy wietnam, koło Ho Chi Minh
Śmiem twierdzić, że przeżył, bo wygląda jakby ciężarówka przejechała po skuterze a motopizdeczka była pomiędzy kołami.
Swoją drogą kiedyś znajomy mówił mi, że jak był na Filipinach, to ostrzegali przed wchodzeniem na drogę, bo często po prostu Cię dobijają- za zabicie dostaną jakieś śmieszne wyroki lub grzywnę, a za kalectwo płacą Ci z własnej kieszeni rentę do końca życia.
Swoją drogą kiedyś znajomy mówił mi, że jak był na Filipinach, to ostrzegali przed wchodzeniem na drogę, bo często po prostu Cię dobijają- za zabicie dostaną jakieś śmieszne wyroki lub grzywnę, a za kalectwo płacą Ci z własnej kieszeni rentę do końca życia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów