My tu sobie teges szmeges, a ty głupi goju-chachle/kacapie giń i gnij w okopie za frazes "Wieliku Ukrainu"/"Wieliku Rasiju"
My tu sobie teges szmeges, a ty głupi goju-chachle/kacapie giń i gnij w okopie za frazes "Wieliku Ukrainu"/"Wieliku Rasiju"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@: był, trochę bałaganu narobił i zmarł w swoim pojeździe przy pomocy ołowiu policyjnych kul, jeśli mówimy o tym samym. Tez bym się wkurwil jakby burmistrz i lokalna policja działały w porozumienia na moją szkodę .
No coś jak teraz , działają na naszą szkodę.
Chuj ide spawać buldorzer xD
Jako autor posta czuję się wywołany do tablicy. Więc, kolego, po kolei.
Nigdzie nie zasugerowałem, tego co twierdzisz w swoim komentarzu, jest to tylko Twoja projekcja. Za słowa innych nie odpowiadam.
Natomiast mam prawo zauważyć i wkurwić się, że chłopy w naszym wieku kładą się trupem dziesiątkami tysięcy na ukraińskim stepie, a jednocześnie niczym nie skrempowani chasydzi z Chabad-Lubawicz odpierdalają na tej samej ziemi swoje sekciarskie figle, vide wpierdalanie się do czyjejś studni z wodą pitną, czy nocne tańce w Humaniu, jak w materiałach przeze mnie zamieszczonych.
Nie wiem, jak łączysz to z rozgrywaniem przez kacapów. Przeceniasz Wołodię z Moskwy, on nie ma wpływu na fikoły ortodoksów.
@: Kto? żydzi czy policja i władza działająca na niekorzyść obywatela?
Oczywiście, odpowiedź brzmi: TAK XD.
Zrób w nim jakaś loze vip to może skrece jakieś kurwiszcza na wieczór!
Loży vip nie będzie ale jak będą strzelać to po co najmniej 48h jak juz przejdą kule to dostaniemy po równo ,obiecuje xD idziemy na rekord !
Natomiast mam prawo zauważyć i wkurwić się, że chłopy w naszym wieku kładą się trupem dziesiątkami tysięcy na ukraińskim stepie, a jednocześnie niczym nie skrempowani chasydzi z Chabad-Lubawicz odpierdalają na tej samej ziemi swoje sekciarskie figle, vide wpierdalanie się do czyjejś studni z wodą pitną, czy nocne tańce.
Niech sobie tańczą i śpiewają gdzie chcą co Ci do tego. Twój post jedynie nakręca nienawiść i doskonale o tym wiesz. A ostatnie zdj i podpis mówią coś w stylu ruskie i ukry giną a żydki sie śmieją. Dno dna.
Taa, i wg sadistic.pl i nienawiść, no kto by pomyślał. Idź na glam rap, tylko tam jeszcze więcej jadu jest, więc nie wiem jak sobie z tym poradzisz kruszyno.
@Prosty dawaj mnie ten buldożer, bo pierw trzeba nim pojeździć po sekcji komentarzy .
@: tylko tego brakowało, żeby mi ktoś wmawiał Że moja nienawiść do żydów to zasługa ruskich! Haha, wyjdź z wody i zostań czymś więcej niż .
Już dawno z niej wyszedłem żeby przejmować się jakimiś niedorajdami z internetu którzy projektują nienawiść na jakieś grupy etniczne by wyładować swoją frustrację życiową.
@: gówno o mnie wiesz, takie samo gówno jakie wydaje ci że wiesz na mój temat i co stoi za moimi poglądami. Innymi słowy - masz gówno do gadania . Do nogi piesku, byle nie mojej, bo chce być zdała od takich popluczyn jak ty.
Nie no jak mam do czynienia z takim kozakiem to uciekam z podkulonym ogonem.
Patrzę na te komentarze i się zastanawiam skąd w ludziach takie pokłady nienawiści.
Bo są życiowymi niedorajdami, z problemami emocjonalnymi. Znajdują sobie jakąś grupkę o różnych poglądach/kulturze i wyładowują swoją nienawiść. Nakręcając się przy tym jak karuzela i tworząc w swoich umysłach coraz większe pomieszanie i cierpienie.
@: tylko tego brakowało, żeby mi ktoś wmawiał Że moja nienawiść do żydów to zasługa ruskich! Haha, wyjdź z wody i zostań czymś więcej niż jedno komorkowcem, kurwa prosze .
Taa, i wg sadistic.pl i nienawiść, no kto by pomyślał. Idź na glam rap, tylko tam jeszcze więcej jadu jest, więc nie wiem jak sobie z tym poradzisz kruszyno.
@ dawaj mnie ten buldożer, bo pierw trzeba nim pojeździć po sekcji komentarzy .
a powiedz mi z iloma Żydami w życiu rozmawiałeś?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów