📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
seboll112 napisał/a:
hahah policja a rowerze
O.R.M.O napisał/a:
hahhah policjant na rowerze
widziałem już chyba wszystko
Kurwa, serio? Nigdy nie widzieliście policji na rowerze/skuterach/motorach? W Krakowie widziałem wiele razy jak na rowerze zapieprzali, wyglądało to komicznie, ale jednak jeździli.
A filmik.. Prze chuje Trzeba mieć ładnie w głowie żeby się odważyć coś takiego zrobić, aż mnie zatkało
Po ostatniej akcji widać, że ustawione, nawet jak go obalił to cios poleciał obok w piach.
Co nie zmienia faktu, że zajebiste.
Co nie zmienia faktu, że zajebiste.
Kurwa, ale co ci czarni się tak oburzają? Nie oglądali Chłopaki Nie Płaczą? A skąd oni niby pochodzą jak nie z Afryki? Jak się będą wypierać to nie wiem... zakłamią rzeczywistość? Powinni być w jakiś tam sposób dumni ze swojego pochodzenia, a nie rzucać fucki na lewo i prawo jak ktoś o tym wspomni. Zwykłe małpy.
Wkurwiający żyd w Stanach żartuje sobie z wysyłania Czarnoskórych do Afryki. A gdzie darmowy trip do Izraela?
co do policji na rowerach to gimbaza nie mogła oglądać serialu pt. ''Pacific Blue''
Ja nie wiem czemu kogoś dziwi policja na rowerze, u mnie w mieście już od dobrych 5 lat jeżdzą i rowerami. I nie jest to rzadki widok.
a filmik genialny.
a filmik genialny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów