📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
czyli czarni chca byc nazywani afroamerykanami ale cos z ta afryka sie kurwa nie utożsamiają
HAHAHHA, dobry pomysł, ale tak na prawdę, to biali też nie są rdzennymi mieszkańcami Ameryki, są to ludzie z europy ... ale za pomysł piwko leci
hehe jeden z lepszych filmików jakie widziałem na tej stronie
Jebane białe dziwki z czarnymi małpami za rękę - do czego zmierza ten świat.
Chcą promować swą czarną kulturę - łańcuch na szyi, ubrania z worka na śmieci - to właśnie dla nich ta promocja. Afryka czeka wzywa z daleka.
Jak biała szmata chce czarnego kutasa to dać ją do więzienia tam ją te zwierzęta przerżną na pół.
Chcą promować swą czarną kulturę - łańcuch na szyi, ubrania z worka na śmieci - to właśnie dla nich ta promocja. Afryka czeka wzywa z daleka.
Jak biała szmata chce czarnego kutasa to dać ją do więzienia tam ją te zwierzęta przerżną na pół.
Zalogowałem się pierwszy raz od nie pamiętam jakiego czasu po to, żeby dać piwo za ten filmik . I jeszcze notka komentatorska... Więcej dystansu życzę tym osobom w filmiku... nikt nie podszedł do tego jak do żartu...każdy czarny wielce obrażony...Ja bym wsiadł tam i wypił to co mają na stanie zeżarł melona zagryzł kubełkiem i opuściłbym "jacht". NO co? za free
I tak by ruchał tą murzynke.. A potem wysłał do Afryki:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów