📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Stary, rozjebałem odtwarzacz w pół minut i co? Chuja, tylko stara nokia, kalkulator, zegarek z melodyjkami, zapałki, rurka z kremem (tutaj + bo przepyszna), mały chińczyk, wiaderko dorszy, zwykła papierowa mapa Słowacji, ruskie jajeczka i nożyk do tapet. A stworek wcale nie lubi pianek, mały gnojek mi resztkę wódki wypił a teraz perfumy obczają. Zajebie Cię!!!
Sprawdzałem, nie działa
@up: w dvd masz laptopa, tablet apple i paczke lays'ów dodatkowo
Użyłbym pewnego zwrotu na literę "B", potem dodałbym zapewne jakieś kurwa. Nie chcę jednak dostać warna za rzucanie słów na wiater.
Nie chce mi się głębiej kopać, bo otagowane "B"*** conajmniej fallicznie.
Nie chce mi się głębiej kopać, bo otagowane "B"*** conajmniej fallicznie.
kurwa pojebane nic tam takiego nie ma !
U mnie po otwarciu obudowy wyskoczyło stadu murzynów zakosili wszystko (nawet leysów nie oszczędzili) i jeszcze gdzieś kota mi wcięło! Zabije was!
konstantynopolitańczykowianeczka
'Til your life is at an end.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów