Ale zapomniał, że jest w Texasie
Ale zapomniał, że jest w Texasie
Mieszkańcy Kalifornii w duzej ankiecie internetowejwskazali, że najchętniej zamieszkaliby w Teksasie. Tymczasem Teksańczycy sugerują, żeby wypierdalali. Skoro sami sobie zgotowali lewacki "raj" to niech tam zostaną i nie eksportują dalej lewackiego spierdolenia.
tylko lewactwo mogło zniszczyc taki bajkowy stan jak kalifornia
Q L I M A XSpodziewałem się jakiejś strzelaniny, np na Dragon's Breath...
Z czym do ludzi? Jakaś chujowa choinka polana benzyną.. Tak od jednego strzału w ułamku sekundy zajęła się cała razem z ziemią po czym zrobiła grzyba.. Pomyśl człowieku.
Jakaś chujowa choinka polana benzyną.. Tak od jednego strzału w ułamku sekundy zajęła się cała razem z ziemią po czym zrobiła grzyba.. Pomyśl człowieku.
A kto im bronił użyć benzyny? Pomyśl człowieku..
Mieszkańcy Kalifornii w duzej ankiecie internetowejwskazali, że najchętniej zamieszkaliby w Teksasie. Tymczasem Teksańczycy sugerują, żeby wypierdalali. Skoro sami sobie zgotowali lewacki "raj" to niech tam zostaną i nie eksportują dalej lewackiego spierdolenia.
Po prostu konkubent ją napierdala wiec co nieco się nauczyła. Nie obeszło się też oczywiście od grożenia zastrzelenia. Najsłynniejsza samica w stadzie
Może głosowali ci, którzy nie są za tym rajem? Co to jest "duża ankieta internetowa"?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów