Ten motocyklista jest niepoważny!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Ten motocyklista jest niepoważny!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wie ktoś co to za kamerka ?
Motohomosexualista, ukarany za godowy taniec na publicznej drodze.
Niestety taniec godowy sie udał, zjechało sie wiecej motohomosexualistów zwabionych feromonami motocioty w celu prokreacji i przedłużenia tego zjebanego gatunku...
Niestety taniec godowy sie udał, zjechało sie wiecej motohomosexualistów zwabionych feromonami motocioty w celu prokreacji i przedłużenia tego zjebanego gatunku...
Burek13 napisał/a:
Twardy ch*jek nawet się mu nic nie stało
Właśnie dla tego "twardego chuja" koledzy się zjechali... Co do filmu to tak blisko szczęśliwego końca... Pozostaje niedosyt
psotny_fiutek napisał/a:
Motohomosexualista, ukarany za godowy taniec na publicznej drodze.
Psotna Cipka, Psotny Fiutek… to jakiś zlot przygłupów ? marnujesz się chłopie, bajki powinieneś pisać.
Najniższy możliwy wymiar kary
psyhepl napisał/a:
Nawet na rękawiczki biedaka nie stać
bo wszystko poszło na dzinsy rurki i adidaski
RobsoN napisał/a:
Psotna Cipka, Psotny Fiutek… to jakiś zlot przygłupów ? marnujesz się chłopie, bajki powinieneś pisać.
Jak bym chciał sobie multikonto założyć to na pewno bym sie nie nazwał Psotna Cipka czy Psotny Fiutek by moderacji nie ściągać.
Ale co ty możesz wiedzieć z tak niskim IQ...
Jak bym był przygłupem to nazywał bym się RobsoN
Czy mnie się wydaje czy ta ciężarówka zmieniała pas a ten czubek nawet się nie zorientował ?
Wszystko fajnie tylko ciężarówkowe gówienko dostało wylewu i ego wyjebało ponad sufit, więc musiał depnąć i go zepchnąć, bo inaczej jego fred do końca życia byłby opadnięty
bravo pięknie dobre nagranie następnym razem się uda i zobaczymy ten wyczyn na hardzie
psotny_fiutek napisał/a:
Jak bym chciał sobie multikonto założyć to na pewno bym sie nie nazwał Psotna Cipka czy Psotny Fiutek by moderacji nie ściągać.
Ale co ty możesz wiedzieć z tak niskim IQ...
Jak bym był przygłupem to nazywał bym się RobsoN
ty już zabłysnąłeś, nie kompromituj się do końca. I słownik weź do ręki pajacu z wysokim IQ
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów