I to był ostatni przystanek na jego drodze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
I to był ostatni przystanek na jego drodze
Gdy uzbrojony gość celuje do Ciebie i mówi co masz robić to to rób... Jezeli Twoj rozum navto nie pozwala to to jest selekcja naturalna
C0C0JUMBO napisał/a:
Gdy uzbrojony gość celuje do Ciebie i mówi co masz robić to to rób... Jezeli Twoj rozum navto nie pozwala to to jest selekcja naturalna
Szczególnie jeśli jest to oddział specjalny ze strzelbami i karabinami a panów jest siedmiu.
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Dokąd zmierzasz ameryko?
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
przecież oni zapierdolili serią z przynajmniej 3 karabinów w jakiegoś obsranego beja... wielka policja, udaremniła zamach na śmietnik
Pierwszy strzał pojedyńczy reszta bez dłuższego namysłu poszła za kolegą waląc jak w tarczę. Pięknie
everglades00 napisał/a:
Pierwszy strzał pojedyńczy reszta bez dłuższego namysłu poszła za kolegą waląc jak w tarczę. Pięknie
Bo wszyscy czekali aż ktoś pierwszy w niego strzeli aby później bezkarnie wypierdolić cały magazynek
Naprawdę myślisz, że wezwano komandofoki, bo bezdomny pomagał komuś w recyklingu?
A ja się w robocie zastanawiam, czy mnie gówno nie zaleje jak użyje wobec kogoś chociażby pałki
Tak serio to chyba trochę przesadzili, rozjebali pijanego kolesia w sumie za nic. W Polsce za taką akcję wszystkich tych policjantów wsadzili do paki za zabójstwo i a szef policji padał by się do dymisji
@pazuzu w Polsce policjanci się boją używać broni, bo później przyjdzie prokuratorek z tvnami i zacznie udowadniać że chłopa który próbował staranować policjanta furą można było zatrzymać bez użycia broni, a nie odrazu strzelać jakby policjant był w jakimś niebezpieczeństwie. Policja u nas ma przejebane. Co nie zrobisz wiszą nad tobą albo niedopełnienie albo przekroczenie obowiązków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów