📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze pojebane. Piwko
Dobrze że w Polsce nie ma czarnych...
Przynajmniej 99% to gwałty białych mężczyzn, a nie jak w Ameryce!
podobny do tego z kosmicznego meczu
Jeden z nielicznych komiksów, za które należy się piwko.
Atreyu napisał/a:
wszelkie gwalty z udzialem czarnych, to gwalty polek na czarnych wlasnieDobrze że w Polsce nie ma czarnych...
Ktoś wie, jak się nazywa seria tych komiksów?
sadistic.pl/murzynskie-komiksy-vt200155.htm Tu jest więcej. Skąd bierzecie te murzyńskie komiksy? Są genialne
Cryo napisał/a:
http://www.sadistic.pl/murzynskie-komiksy-vt200155.htm Tu jest więcej. Skąd bierzecie te murzyńskie komiksy? Są genialne
Na 4chanie, w kategorii /pol/ często się przewijają. W Google też coś jest, jak się wpisze "nigger comix shit". Ogólnie sam chciałbym wiedzieć jak się nazywa ta seria komiksów.
przypomniał mi się kawał:
laska rzuca zalotne spojrzenie i mówi do murzyna :
- ejj, czy to prawda, co mówią o czarnych?
murzyn patrzy na swojego penisa, potem na nią :
- no jasne, że prawda
laska na to:
- to jak, mógłbyś zajebać mi torebkę z h&m'u?
laska rzuca zalotne spojrzenie i mówi do murzyna :
- ejj, czy to prawda, co mówią o czarnych?
murzyn patrzy na swojego penisa, potem na nią :
- no jasne, że prawda
laska na to:
- to jak, mógłbyś zajebać mi torebkę z h&m'u?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów