Prawdziwa historia
Pomysł na spot zainspirowany został historią, która wydarzyła się naprawdę. Keith Weisinger pracował w latach 2004-2006 jako dyspozytor. Na początku roku opowiedział w amerykańskich mediach historię telefonu, w którym kobieta mówiła, że chce zamówić pizzę. - Wydawało mi się początkowo, że to niezwykle głupi telefon. A okazał się bardzo poważny - przyznał Weisinger. Jak wyjaśnił, po rozmowie sprawdził, że pod tym samym adresem dochodziło już wcześniej do incydentów związanych z przemocą domową. Na miejscu pojawił się policjant. Zastał pobitą kobietę i jej pijanego chłopaka. Mężczyzna został aresztowany, a kobieta przyznała, że bił ją przez lata.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
To nie jest żaden prank, czy inny gówniany żart, ale autentyczna historia.
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość bardzo inteligenty, ktoś inny pewnie wziąłby to za żart. A gość od razu podchwycił że coś może być nie tak.
Dla gościa.
A z racji że to sadistic, to klasyk z naszego podwórka
Dla gościa.
A z racji że to sadistic, to klasyk z naszego podwórka
i to jest material na sadola! mam nadzieje ze koles dostal porzadny wpierdol od Policjanta i posmakowal paralizatora na plecach.
Budzi większą grozę niż większość na hardzie
Dawno nie było tak dobrego materiału.
Aż mi się włosy zjeżyły na nogach.
Aż mi się włosy zjeżyły na nogach.
historia jak z filmu. smutna prawda, że na infolinii co dzień zdarzają się głupie telefony i niezwykle ciężko jest wyczuć, kiedy człowiek naprawdę potrzebuje pomocy
Zwykły obszczymur a oni robią do niego iście szpiegowskie podchody <facepalm>
"Wstała suka" do dziś żyje u mnie w robocie
Popieram ideę tego typu akcji, jednak nie mogła zadzwonić od razu na policję? Nie za bardzo widzę logikę w tych podchodach, bo kto po pobiciu zamawiałby pizzę? Jeszcze może chciała żeby razem sobie siedli i pogadali o problemach...
muka napisał/a:
Popieram ideę tego typu akcji, jednak nie mogła zadzwonić od razu na policję? Nie za bardzo widzę logikę w tych podchodach, bo kto po pobiciu zamawiałby pizzę? Jeszcze może chciała żeby razem sobie siedli i pogadali o problemach...
Taaak, chłopak który ją bił, jakby się dowiedział, że dzwoni po policję, to skuliłby ogon i do budy, a nie na przykład... no nie wiem, wyrwał jej telefon i skatował? A pijany mógł nie widzieć w tym braku sensu, zwłaszcza jeżeli był on głodny, może to nawet on jej powiedział, żeby zadzwoniła po pizze? Pamiętajmy, że przemoc domowa ma bardzo duży impakt psychiczny, i właśnie ta przezorność, a nie zachowywanie się jak głupia pizda (uważaj, bo zadzwonię po policję! do 120 kg draba ma niewielki sens) uratowało jej tyłek.
Wiem że to rekonstrukcja rozmowy, ale piwo dla babki która była w tej sytuacji i tak przeprowadziła rozmowę.
Extraordinary_Gentleman napisał/a:
Gość bardzo inteligenty, ktoś inny pewnie wziąłby to za żart. A gość od razu podchwycił że coś może być nie tak.
Większość glin w USA jest inteligenta i nie odkłada od razu telefonu jakby to miało miejsce u nas.
Nasi gliniarze mają o tyle dobrze, że mogli by startować jako rekruci do policji w USA ...
ta sól je wykończy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów