18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
RB28DET 2012-09-19, 23:35
Z tego co wiem to w Rosji na porządku dziennym są ataki i rabunki na TIRy, więc jeżeli inni kierowcy usłyszeli na CB prośbę o pomoc natychmiast zareagowali, co tłumaczy taką agresje wobec "napastników" z Lady.
Zgłoś
szymekk5 2012-09-20, 1:03
Niestety u nas brakuje takiej solidarności na drogach...
Zgłoś
k................t 2012-09-20, 1:32 1
Mój avatar jest moim komentarzem do tego filmu
Zgłoś
S................i 2012-09-20, 9:33 2
Jeśli ktoś chce definicję solidarności społecznej w obrazkach, to właśnie najlepszy przykład.

A tak swoją drogą. Kiedyś siedzieliśmy na piwie i jeden tirowiec opowiadał nam, o wyprawach do Rosji. Powiedział, że szef przed wyjazdem, daje im kilka set dolarów, na opłaty dla gangusów. Wygląda, to tak, że po wjeździe do Rosji, na pewnym odcinku drogi, jest parking dla ciężarówek, można tam się wyspać, wysrać itp. Jak już się tam zatrzymasz, to przychodzi kilku kolesi, którzy zbierają opłaty za ochronę. Powiedział, że jest, to dobry układ, bo masz 100% pewności, że nikt nie opierdoli Tobie TIR-a, a Ty możesz w spokoju się wyspać. W tym miejscu, nawet milicja nie sprawdza kierowców, bo kierowcy płacą za spokój.
Zgłoś
andreez91 2012-09-20, 10:33 1
no i jak widze takie akcje to dalej zastanawiam sie czemu nie ma takiego dostępu do broni jakby wiedział jeden z drugim że mam Magnuma za pazuchą lub M4A1 w kabinie to by sie zastanowił jeden z drugim nad tym czy warto narażać życie za kilkaset dolców a tak chuj samowolka Ruskie robią co chcą firma traci trochę kasy ŻENADA
Zgłoś
cannabis7777 2012-09-20, 10:46
a potem ten co w morde dostał "coś ty mi kurwa zrobił bandyto". Ładne zgranie się tirowców. Chociaż nie jestem zwolennikiem samosądów to niektórym naprawdę należy się nauczka
Zgłoś
luki_wch 2012-09-20, 12:30
Na początku myślałem, że słychać licznik Geigera.
Zgłoś
megabass111 2012-09-20, 13:24
Włączyłem ten film, i kurwa telefon mi dzwoni. Zastopowałem, pobieglem do pokojou po telefon. Patrze, jaki chuj.. no nic. Włączam, dalej dzwoni. Patrze, znow nic. Dopiero po chwili się połapałem, ze to dzwiek z filmu.
Zgłoś
eekz 2012-09-20, 14:00
Nocą włamywacze włamali się do domu Wałujewa i wynieśli wszystko...
Strach, ból, poniżenie...

i tyle na temat ruskich
Zgłoś
uyvu 2012-09-20, 16:31
@w anal wjeżdzam - nieprawda, byłem na stopa w Bratysławie, w Berlinie, trochę po Polsce i każdy kto ma CB pyta innych kierowców czy ktoś nie jedzie w danym kierunku, więc nie pierdol mi tu.
Zgłoś
reflex7 2012-09-20, 17:46
@W Anal Wjeżdżam

identyczna sytuacje miala moja dziewczyna - tylko ze z polakiem. Zaraz na CB powiedzial ze trzeba jej transport i w ten sposob przejechala 300km w 4h - NA STOPA!

To ze Ty jestes antypatyczny i kazdy Cie omija nie znaczy ze reszta ma tak samo=]
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem