📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Typowy internetowy "wojownik"
"Chuj" to napisał, ale na "dupę" już ma bana na klawiaturę.
''około minuty temu'' i materiał NIE własny???
@UP Tyle, ze najwiecej wiesniakow jest wlasnie w Warszawie. Kazdy wiesniak jak sie wyrwie to do Wawy.
brnemtg napisał/a:
Pisze sie ruskiej a nie rosyjskiej
Co za różnica, jak oba słowa to to samo - pochodzące od germańskiego plemienia Rossów. Czyli tych co podbili Słowian w tamtym regionie i stworzyli im podstawy państwowości.
Tak na prawdę ten koleś to 33letni piłkarz Adrian Sikora, mający za sobą karierę zagraniczną(m.in Real Murcia i Apoel Nikozja). Dzisiaj natomiast gra w klubie o nazwie "LKS Nadwiślan Góra" i z uwagi na niskie zarobki, szuka zatrudnienia po chujowych redakcjach sportowych.
@Dobrutro Mi się zawsze wydawało, że "rosyjskiej" pochodzi od Rosji, a "ruskiej" od Rusi. Czyli nie to samo. Np. pierogi ruskie nie pochodzą z Rosji tylko Rusi (teraz Ukrainy i Białorusi)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów