Jakiś czas temu były piękne fotki Koszalina podczas burzy,teraz czas na cheerleaderki Moje miasto takie piękne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cyrk napisał/a:
W roxy lepszą kurwę można mieć za 150 ziko...
Nie dali Ci zniżki dla desperatów?
E tam same plastiki. Pewnie nawet nie wiedza czym sie linked lista od arraya. Co ciekawego mozna robic z taka baba?
Miasto cwel ale ku*winki macie zacne, chuj że nie potrafią tańczyć
od 2.oo - super zjawisko, fala na tyłeczku taka nieskoordynowana każdy pośladek własnym życiem
Po takim filmiku jeszcze bardziej im udeży do tych łbów,zaczną się bardziej pindrzyć,lansować się etc.
Czytałem ostatnio artykuł, w którym "córy Koryntu" skarżą się, że coraz więcej klientów przychodzi pogadać, poprzytulać a nie normalnie poruchać.
No i jak widać powyżej - coś w tym jest.
Rozumiem że Wasza mama wygląda inaczej, ale jak dorośniecie, to zrozumiecie że każdy normalny facet by chętnie niektóre z nich przeleciał.
Czytałem ostatnio artykuł, w którym "córy Koryntu" skarżą się, że coraz więcej klientów przychodzi pogadać, poprzytulać a nie normalnie poruchać.
No i jak widać powyżej - coś w tym jest.
w Koszalinie zawsze fajne dupy były
Koszalin stolicą,reszta dzielnicą!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów