Dziadek ma flashbacki
Dziadek ma flashbacki
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej tam mają doświadczenia na chemii w szkołach.Za swoich czasów to jedyne doświadczenie jakie widziałem to że sól rozpuszcza się w wodzie
A pierdolisz! Ten sam rocznik jesteś co i ja. W gimbazie łaziliśmy na laboratorium Uniwersytetu Jagielońskiego, bo świeży twór jakim były gimbazy, nie miał włąsnych, natomiast w liceum mieliśmy na miejscu w szkole.
Przynajmniej tam mają doświadczenia na chemii w szkołach.Za swoich czasów to jedyne doświadczenie jakie widziałem to że sól rozpuszcza się w wodzie
W szkole specjalnej doświadczenia? Oszalałeś. Nie wystarczyło ci doświadczyć bólu cierpienia i ponizania ?
Tak to jest w szkole specjalnej
to u ciebie byly doswiadczenia? u mnie tylko ksiazka i teoria
Za moich czasów na chemii były eksperymenty. Ale jak teraz w całym programie nauczania jest 160 godzin chemii i 800 godzin religii, to pewnie nie ma czasu na takie pierdoły jak eksperymenty chemiczne.
Kurwa milion godzin religii może?
j***ny zbok
Eh te podwójne standardy. Łysy koleś w średnim wieku = zbok. Młody przystojniak = "niezłe seksowne ciacho " . Wspaniała równość kultu matriarchatu.
właśnie właśnie i osadzanie się soli kryształów na nitce I teraz dlatego właśnie nauczyciele Mają przejebane I bardzo dobrze jak się upominają młodzi rodzice o byle pierdoły. wcześniej uczyły leniwe stare kurwy z prl-u o ile nazwać można było to faktycznie nauką a nie przepisywaniem książki od deski do deski
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów