Dziadek ma flashbacki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dziadek ma flashbacki
Jebany zbok
Przynajmniej tam mają doświadczenia na chemii w szkołach.Za swoich czasów to jedyne doświadczenie jakie widziałem to że sól rozpuszcza się w wodzie
BarmanInternetu napisał/a:
Przynajmniej tam mają doświadczenia na chemii w szkołach.Za swoich czasów to jedyne doświadczenie jakie widziałem to że sól rozpuszcza się w wodzie
Za moich czasów na chemii były eksperymenty. Ale jak teraz w całym programie nauczania jest 160 godzin chemii i 800 godzin religii, to pewnie nie ma czasu na takie pierdoły jak eksperymenty chemiczne.
Sztruks napisał/a:
Zwykły paznokieć
Czarnuch jak to czarnuch, zamiast walić w gliniarza po lewej wolał zdechnąć
Safko666 napisał/a:
Czarnuch jak to czarnuch, zamiast walić w gliniarza po lewej wolał zdechnąć
A ta stara baba w czerwonym berecie, to już całkiem pojebana. Na co ona liczyła...
Instynkt samozachowawczy - 1. Ale czerwony beret zawsze jest podejrzany.
Mam nadzieję że capa już wywalili z roboty.
To wygląda żałośnie i w chuj zboczenie. Ani to zabawne ani pożyteczne. Prawiczki i piwniczaki tego nie zrozumieją ale nie chcę takiego nauczyciela w klasie mojego dziecka.
Kurwa Monika? I'm Bill Clinton? tych dzieciaków nie było nawet w planach jak Monika ssała Billa, większość pewnie nie rozumie nawiązania.
Kurwa Monika? I'm Bill Clinton? tych dzieciaków nie było nawet w planach jak Monika ssała Billa, większość pewnie nie rozumie nawiązania.
Boomer chciał być śmieszny żartując językiem zoomerów i wyszedł cringe w chuj.
URAGE napisał/a:
Boomer chciał być śmieszny żartując językiem zoomerów i wyszedł cringe w chuj.
Idź być homo gdzie indziej.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów