📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
to to jeszcze chuj,po zjedzeniu najostrzejszej papryczki świata szpital pewny
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Po jedzeniu bardzo ostrych papryk dodatkowo odbyt piecze przy defekacji. Miłego srania życzę!
jalapeno, habanero i chilli to jest pikuś przy naga jolokia zwana też bhut jolokia albo ghost pepper ponad milion jednostek w skali scoville'a
cienki ten filmik dales..kolo nawet sie nie poplakal ani porzadnej czkawki nie mial,,i to mleko...
żrał jak królik. A potem jak otwierał paszcze to jak opętany królik.
@androgenius: Jakoś nie wierzę, na YT jest kanał kolesia, który wpierdziela najostrzejsze papryki i sosy bez mrugnięcia okiem, zwie się TheHippySeedCompany. Wszystko zależy od "wypalenia" tolerancji na ostrość. Scotch bonnet to jeszcze nie taka masakra podniebienia, niech spróbuje z habanero orange albo właśnie z "jolką".
p.s. rekord w jedzeniu jolokii wynosi bodajże 51 papryczek, babce nic się nie stało.
p.s. rekord w jedzeniu jolokii wynosi bodajże 51 papryczek, babce nic się nie stało.
Ja i tak nie wiem po chuj ludzie wypalają sobie mordy. Ani to smaczne ani przyjemne...
Totalnie nie rozumiem stwierdzenia "Lubię coś przechuj ostrego, po czym później sram żyletkami"
I to nawet nie to, że kwestia gustu, ze ja nie lubię, bo ja nawet nie mogę, ale tego, że jedzenie powinno smakować a nie wzbudzać płacz, bolesne sranie oraz czkawkę.
Uwielbiam coś dobrze doprawionego, pieprznego, ale ostre, bo ostre? Nonsens.
Jednak tym, którzy leczą ten wypalający gadżet mlekiem proponuję innym razem zastosować wódki. Jest skuteczniejsza. Sprawdzone.
Totalnie nie rozumiem stwierdzenia "Lubię coś przechuj ostrego, po czym później sram żyletkami"
I to nawet nie to, że kwestia gustu, ze ja nie lubię, bo ja nawet nie mogę, ale tego, że jedzenie powinno smakować a nie wzbudzać płacz, bolesne sranie oraz czkawkę.
Uwielbiam coś dobrze doprawionego, pieprznego, ale ostre, bo ostre? Nonsens.
Jednak tym, którzy leczą ten wypalający gadżet mlekiem proponuję innym razem zastosować wódki. Jest skuteczniejsza. Sprawdzone.
jeden z najgorszych filmików z jedzenia papryki wrzuciłeś. mi najbardziej podoba się ten
W każdym razie, jakiejkolwiek by się nie zjadło, to piecze 2 razy...
Dokładnie, piecze dwa razy. Nie pamiętam nazwy i guglować mi się nie chce, ale najostrzejsze jest ponoć ghost chili. Nie mam pojęcia, nie będę próbował, ale zawsze jest nadzieja, że jakiś frajer za dziesiątaka da sobie wypalić przełyk
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów