📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Janusz_k napisał/a:
Jak widać to u nich nie tylko ciężarówki jeżdżą bez hamulców
hamował slotami...
Chinski kapitan Wrona nie podołał.
To i tak jest wina białych. Przecież śnieg tam jest biały
To Chiny, nie musi szukać zatrudnienia - po takiej wpadce trafi do obozu pracy, razem ze swoją rodziną i krewnymi, a tam na nudę i bezrobocie nie będzie narzekał
@Halman
"boeing 740 400 " a co to za samolot? jak dla mnie to jest JumboJet. No ale kto by się jakąś czwórką przejmował, najważniejsze wrzucić jak najwięcej rzeczy.
"boeing 740 400 " a co to za samolot? jak dla mnie to jest JumboJet. No ale kto by się jakąś czwórką przejmował, najważniejsze wrzucić jak najwięcej rzeczy.
anonim666 napisał/a:
@Halman
Kurwa dzięki! Ja myślałem ze Halman się myli i to Cesna 172, ale czekałem na wypowiedz experta z komisji podsmolenskiej i MS Flight Symulator..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów