📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zawsze chciałem zobaczyć, co ma w środku piłka do kosza.
nie sadziłem ze przetnie wiadro z moczem
*sypki drift po blacie*
mam wyje.ane!!!!
Dadao w całej okazałości... Nie pasuje mi tu jednak stwierdzenie o tej nadzwyczajnej wielkości tego miecza - dosłowne tłumaczenie to "duży nóż" (大刀).
Jedna z wariacji dao:
ghosthand.org/AboutTheInstructors.html
sword-buyers-guide.com/dadao.html
Za każdym razem widząc tą charakterystyczną głownię, przypomina mi się obrona wielkiego muru z 1933 i cała wojna II wojna chińsko japońska podczas której dość powszechnie wykorzystywana była ta broń.
forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=101&t=102055&sid=5c5796b...
hardcorpsmodels.com/index.php?option=content&task=view&id=27&a...
Jedna z wariacji dao:
ghosthand.org/AboutTheInstructors.html
boczerto napisał/a:
kupuje, będę używał zamiast siekiery ;p
sword-buyers-guide.com/dadao.html
Za każdym razem widząc tą charakterystyczną głownię, przypomina mi się obrona wielkiego muru z 1933 i cała wojna II wojna chińsko japońska podczas której dość powszechnie wykorzystywana była ta broń.
forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=101&t=102055&sid=5c5796b...
hardcorpsmodels.com/index.php?option=content&task=view&id=27&a...
Ktos zauwazyl ze liny maja zaznaczone ( tasma ) miejsca w ktore koles ma trafiac?
kupie sobie, będzie dobry do golenia -jebać jednorazówki i szajsy od wilkinsona
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów