Zastanawiam się czy chińscy turyści są bardzo wkurwieni, kiedy orientują się, że pamiątki, które kupili zostały zrobione w ich własnym kraju.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po 20 latach pracy w takiej fabryce co bardziej kolekcjonujący ma w domu ciupagę, mini wieżę Eifla, Big Bena, Statuę Wolności, poncho, Godzillę , matrioszkę itd., etc... jakbyś wszedł to byś pomyślał, że globtroter pełną gębą
E tam kurwa... kiedyś w Danii kupiłem sobie figurkę Hansa Christiana Andersena (w sumie to sam nie wiem po co, zajebiście wyglądała), jakież było moje zdziwienie gdy na spodzie ujrzałem MADE IN POLAND
No jak taki Chińczyk kupi pamiątki w Zakopanym czy też nad polski morzem to na pewno zobaczy MADE IN CHINA
Jeśli sobie zrobi fotkę z "góralami" w ich Zakopiańskim środowisku to przy powiększeniu zdjęcia ujrzy wystającą metkę z góralskich portek na której będzie MADE IN CHINA
W sumie z Bieszczadami jest podobnie
Jeśli sobie zrobi fotkę z "góralami" w ich Zakopiańskim środowisku to przy powiększeniu zdjęcia ujrzy wystającą metkę z góralskich portek na której będzie MADE IN CHINA
W sumie z Bieszczadami jest podobnie
jak nakurwiałem kartony na magazynie to w jednym były pierdoły pamiątkowe typu "Piasek z Kołobrzegu", a na kartonie wielki napis Made in China
Bardziej by się wkurwili gdyby ktoś ich złapał, zaciągną gdzieś między bloki nasrał im do dupy.
Ratoshi, Ja zastanawiam się, jak zapewnić mojej rodzinie przyszłość. Ty zastanawiasz się, co sądzi kitajec... Wyłącz komputer, znajdź chłopaka, wyjedź do Szwajcarii. Tam wszystko będziesz miał krajowe.
Saves, nie przez nich samych tylko przez ich dzieci , w ich własnej piwnicy.Stary sam je pakował w karton i wysyłał w świat, a synowi lub córce rzucił na glebę 10centów za 12h pracy i dał miche zimnego ryżu
.
.
Kiedyś do firmy w której pracowałem przyszli Chińczycy, taka delegacja by pokazać im proces produkcji, i jeden z nich wziął spinacz na którym było napisane made in china, ten patrzy na mnie ucieszony i pokazuje że to wyprodukowano w jego kraju, w sumie jednocześnie kiedyś zadałem sobie to pytanie co sobie myślą chinczycy gdy widzą coś co jest wyprodukowane u nich...ale może akurat ten typ był pierwszy raz za granicą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów