...na drodze. Niestety brak info o co tak skośni się pokłócili.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gęsi w autobusie mnie rozbawiły
Dobrze że założył tego dnia białą koszule, wyobraźcie sobie gdyby miał typowy jak na chińczyka czerwony podkoszulek
To jest najdziwniejsza reakcja na cięcie nożem jaką w życiu widziałem.
Więcej emocji jest kiedy kasjerka pyta czy chcesz potwierdzenie do transakcji z karty.
Więcej emocji jest kiedy kasjerka pyta czy chcesz potwierdzenie do transakcji z karty.
i dobrze jeśli kurwiszon z taksówki leciał z łapami bez powodu to należy mu się oddanie 5razy mocniejsze a jeśli nie to chuj szubienica dla skuterzysty
kedzior242 napisał/a:
To jest najdziwniejsza reakcja na cięcie nożem jaką w życiu widziałem.
A co, miał się popłakać? Widział, że nagrywają, to się nie przejmował. Sedesopizdeczka i tak już zasadniczo siedzi w pierdlu po takiej akcji.
niby Chiny, a wyposażenie jak u brytyjskiej gównażerii parkowej, gdzie budowlanego Stanleya każdy nosi w kieszeni jako podstawowy item
To się żółta kukiełka zdziwiła. Przykład dla wszystkich, żeby się z łapami nie rzucać do innych, bo nigdy nie wiadomo co mają w kieszeni.
Jak to o co o passata
35i napisał/a:
A co, miał się popłakać? Widział, że nagrywają, to się nie przejmował. Sedesopizdeczka i tak już zasadniczo siedzi w pierdlu po takiej akcji.
No nie wiem kurwa. Może nie stać i dawać się dźgać nożem?
Co mu po filmie jak dostanie stalą w tętnicę szyjną?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów