Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raz oszukał śmierć omijając motoprzyjaciela. Nie wyciągnął wniosków więc ma za swoje.
To nie był motoprzyjaciel tylko skuterzysta, dla nich to podgatunek motorzysty, i nawet im nie machają.
poker better than lifeDobra kurwa, ale kierowca motocyklu umiejętnościami jazdy nie odstaje od Krzysia z 3ciej C. Miał od chuja czasu na to, żeby minąć auto z lewej strony to postanowił hamować i wierzyć w to, że sie uda. No debil... I tak eksperci sadolowii jeździłem na motocyklu więc sie znam. Tutaj po prostu się lepiej do tego nie przyznawać
Pytanie: „motocyklu” czy „motocykla”?
Dobra kurwa, ale kierowca motocyklu umiejętnościami jazdy nie odstaje od Krzysia z 3ciej C. Miał od chuja czasu na to, żeby minąć auto z lewej strony to postanowił hamować i wierzyć w to, że sie uda. No debil... I tak eksperci sadolowii jeździłem na motocyklu więc sie znam. Tutaj po prostu się lepiej do tego nie przyznawać
wyleczyłeś się z homoseksualizmu? no to się ceni!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów