widać, że nie masz dzieci i oby tak zostało
Dwóch mężczyzn nie może mieć dzieci (wbrew temu, co próbuje wmówić młodzieży spierdolone lewactwo)
Dobrze kaszojadowi wkurwiają mnie takie piszczące suki
Ktoś oberwał kablem od odkurzacza jeden raz za dużo
Dobrze kaszojadowi wkurwiają mnie takie piszczące suki
Współczuję że stary cię bił,i teraz wydaje ci się że to normalne. Jebany byłeś od małego i teraz cię cieszy że inni mają podobnie. Niestety w wielu krajach ludzie nie dorośli do cywilizacji.
bardzo kurwa dobrze, darla ryja o byle gowno to dostała na ogarniecie i bedzie wiedziec ze trzeba sie zachowywac w miejscu publicznym a w domu moze sobie drzec ryja
Na moje oko podrośnie, znajdzie towarzystwo w którym się tatuśka bać nie będzie, albo sama będzie silniejsza od niego, i dopiero wtedy wydrze ryja i jeszcze mu wpierdoli.
Strachem się nie wychowuje, strachem można tylko tresować, ale to nie działa na istoty myślące. Póki małe, podziała, ale to nie tylko rośnie, też mądrzeje.
Nie rozumiem po co to było nagrywane?
Żeby Polacy mieli na Sadolu gównoburzę między zwolennikami bezstresowego wychowywania bąbelków, a tą drugą równie pojebaną stroną z kablami od prodiża
Dwóch mężczyzn nie może mieć dzieci (wbrew temu, co próbuje wmówić młodzieży spierdolone lewactwo)
Może mieć, wystarczy adoptować, albo dogadać się ze surogatką. Ale warunkiem jest żyć w jakimś cywilizowanym kraju, a nie takim zbudowanym z dykty, cebuli i średniowiecznych wartościach moralnych prawakowych oszołomów.
Może mieć, wystarczy adoptować, albo dogadać się ze surogatką. Ale warunkiem jest żyć w jakimś cywilizowanym kraju, a nie takim zbudowanym z dykty, cebuli i średniowiecznych wartościach moralnych prawakowych oszołomów.
Możesz stąd wypierdalać, nawet bilet ci kupię. Gdzie chcesz? NIemcy, Anglia, a może modna ostatnio Francja>? Popalisz sobie samochody i sklepy, opierdolisz czarne pęto będzie nowocześnie i postępowo.
Możesz stąd wypierdalać, nawet bilet ci kupię. Gdzie chcesz? NIemcy, Anglia, a może modna ostatnio Francja>? Popalisz sobie samochody i sklepy, opierdolisz czarne pęto będzie nowocześnie i postępowo.
Tylko po co?
Może wyjadę, jak znów wygra pis, będziesz miał wtedy swoją upragnioną Koreę Północną albo Rosję. Pewnie wyjebie ci blue screena, ale można być hetero, popierać LGBT i jednocześnie mieć centro-prawicowe poglądy
Nie cierpię ekstremistów tak z lewa jak i prawa, ale ci po prawej są obecnie o wiele bardziej szkodliwi dla świata.
Ale co do tego mają waflokruchy? Ja mam jedno a i tak mnie takie gówniaki wkurwiają.
Może mieć, wystarczy adoptować, albo dogadać się ze surogatką. Ale warunkiem jest żyć w jakimś cywilizowanym kraju
twoi ojcowie okłamują cię od małego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów