📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Sztruks napisał/a:
Dobrze kaszojadowi wkurwiają mnie takie piszczące suki
widać, że nie masz dzieci i oby tak zostało
Sztruks napisał/a:
Dobrze kaszojadowi wkurwiają mnie takie piszczące suki
sam pewnie w jej wieku darłeś pizdę o byle pierdołę i szczałeś w nachy. Ciesz się, że tobie żaden chińczyk nie zapewnił spotkania głowy z betonem. Chociaż może i byś nie pierdolił wtedy głupot
Nawet jest specjalnie nie przyjebał. Świat schodzi na psy, że ludzie mają srakę o takie rzeczy. Ale druga sprawa, że kaszojadów nie pierze się publicznie, bo to też nie wypada. Także... świat schodzi na psy. Zszedł już, właściwie.
Nawet jest specjalnie nie przyjebał. Świat schodzi na psy, że ludzie mają srakę o takie rzeczy. Ale druga sprawa, że kaszojadów nie pierze się publicznie, bo to też nie wypada. Także... świat schodzi na psy. Zszedł już, właściwie.
Ciebie to musiał stary napierdalać do pełnoletności
Taki dzieciak jest w sumie trochę jak pies, coś tam łapie, ale niewiele z życia rozumie. Wpierdol za byle gówno jest szkodliwy, bo potem trauma, fobie, nerwice lękowe itp. Aczkolwiek w szczególnych przypadkach to jest pożyteczne. Moja córka tylko raz w życiu dostała wpierdol, jak mi się na chodniku wyrwała i wbiegła na ulicę. W ostatniej chwili ją szarpnąłem przed samochodem, dostała łomot na dupę.
Dziś jest pełnoletnia, ale nawyk rozglądania się i odłożenia komórki na pasach jej pozostał xd
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Dziś jest pełnoletnia, ale nawyk rozglądania się i odłożenia komórki na pasach jej pozostał xd
VeIture napisał/a:
Fajne komentarze. Od razu widać kto jest kim.
Kurde veltur skąd taka zmiana w tobie jakbyś stał się teraz bardziej ludzki szczodry mniej sadystyczny
Czekoladowy_książe napisał/a:
Kurde veltur skąd taka zmiana w tobie jakbyś stał się teraz bardziej ludzki szczodry mniej sadystyczny
Starzeję się.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów