📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zupełnie jak polski policjant. Też kanalia wyzywa się na bezbronnych istotach.
ThunderZ napisał/a:
widać, że nie masz dzieci i oby tak zostało
A Ty widać, że się rozmnażasz na potęgę i ciągniesz social... patusie
Tak to jest w kraju, który nie ma żadnych wartości moralnym a pojedynczy człowiek jest gównem - chinskie komuchy
babazwozu napisał/a:
Na moje oko podrośnie, znajdzie towarzystwo w którym się tatuśka bać nie będzie, albo sama będzie silniejsza od niego, i dopiero wtedy wydrze ryja i jeszcze mu wpierdoli.
Strachem się nie wychowuje, strachem można tylko tresować, ale to nie działa na istoty myślące. Póki małe, podziała, ale to nie tylko rośnie, też mądrzeje.
Dokładnie, inaczej dzieciak nie ma życia. Strach = szacunek
Sztruks napisał/a:
Dobrze kaszojadowi wkurwiają mnie takie piszczące suki
Mam jedynie nadzieję że choćby przypadkiem nie zapłodnisz żadnej kobiety choć widząc po komentarzach to nawet celowo niebylbyś zdolny tego zrobić xD Chętnie pokurwiu bym zobaczył jak ciebie tak leją, mogłoby być zabawnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów