📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak bym stanął przed tym straganem to gratis dostałaby polewę prosto z dna żołądka
madasadas napisał/a:
Gdzie jest sanepid?
Jak najdalej od tego gościa. Rozkręcił swoją działalność, która przynosi mu jakieś zyski i nikt się nie wpierdala. Komuś pasuje taka szama to podchodzi i kupuje na własną odpowiedzialność. Wszyscy zadowoleni
U nas sanepid i dyrektywy Unijne sprawiają, że możemy poczuć się jak te owady.
Według mnie to osy.
Biniu90 napisał/a:
Jak najdalej od tego gościa. Rozkręcił swoją działalność, która przynosi mu jakieś zyski i nikt się nie wpierdala. Komuś pasuje taka szama to podchodzi i kupuje na własną odpowiedzialność. Wszyscy zadowoleni
U nas sanepid i dyrektywy Unijne sprawiają, że możemy poczuć się jak te owady.
A więc oglądasz pana Cejrowskiego?
madasadas napisał/a:
No właśnie, gdzie ten wredny sanepid? I gdzie kapitaliści sadolowi?Gdzie jest sanepid?
dk2626 napisał/a:
A więc oglądasz pana Cejrowskiego?
Raczej to jest zdrowe kapitalistyczne podejście niż wzorowanie się na Cejrowskim, chodź on ma podobne poglądy co do teorii handlu. To co nazywamy normami to gra wielkich korporacji. Lobbują bo mogą, chodź pod stołem, to wszystkie normy i dyrektywy pisane są przez wielkich graczy dla wielkich graczy, by usunąć konkurencję a niestety na tym racą mali handlowcy
Co do tematu, pszczoła czy osa to nie mucha, która sra tam gdzie usiądzie i dlatego o tych stworzonkach mówi się jako o "czystych owadach". Po drugie kolega wyżej napisał o problemie z pszczołami nie tylko w Chinach ale na terenie całej Azji, a to samo niedługo może spotkać nas a szkoda by było żeby w sklepach był tylko syntetyczny miód skoro mamy jeden z najlepszych naturalnych.
PS: Mieszanie do tego typu tematów jakichkolwiek poglądów politycznych to pedalstwo i niedojebanie intelektualne
madasadas napisał/a:
Gdzie jest sanepid?
Pszczoły są najczystszymi owadami i w dodatku bardzo niedocenianymi przez ludzi .
Bo przecież prawie całą żywność zawdzięczamy tym małym owadom które jak tylko wiosna przyświeci popierdalają z kwiatka na kwiatek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów