rozumeim, ze emocje biorą góre... ale k***A mac! Przeciez jest przycisk do ZAMYKANIA j***nej windy. Pierwsze co powinna zrobic na wcisnac ten pie**olony k***a j***ny przycisk/guzik...
Nie oczekuj od większości kobiet w sytuacji ekstremalnej, logicznego myślenia...
No tak, jest zamykanie i otwieranie, ale to nie działa natychmiast, tylko dopiero jak drzwi się zamkną albo otworzą.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.rozumeim, ze emocje biorą góre... ale KURWA mac! Przeciez jest przycisk do ZAMYKANIA jebanej windy. Pierwsze co powinna zrobic na wcisnac ten pierdolony kurwa jebany przycisk/guzik...
Rozumiem,że ze wsi jesteś i nigdy nie jechałeś windą. Drzwi windy posiadają czujnik, który chroni przed przypadkowym ściśnięciem drzwiami i jeżeli jest jakiś opór na drzwiach, to ich nie zamkniesz. Nawet przyciskiem. Poza tym, nie każda winda taki przycisk posiada.
Swoją drogą, skośna z jednej strony ciągnie za jedno skrzydło drzwi, jednocześnie odpychając drugie dupą. Skrzydła są połączone paskiem zębatym i systemem rolek. Zamykają lub otwierają się jednocześnie.
Tak jak już wcześniej pisałem, chiniole sami się wykończą tymi swoimi gównianymi wyrobami. Wystarczy poczekać.
Rozumiem,że ze wsi jesteś i nigdy nie jechałeś windą. Drzwi windy posiadają czujnik, który chroni przed przypadkowym ściśnięciem drzwiami i jeżeli jest jakiś opór na drzwiach, to ich nie zamkniesz. Nawet przyciskiem. Poza tym, nie każda winda taki przycisk posiada.
Swoją drogą, skośna z jednej strony ciągnie za jedno skrzydło drzwi, jednocześnie odpychając drugie dupą. Skrzydła są połączone paskiem zębatym i systemem rolek. Zamykają lub otwierają się jednocześnie.
na wsi to tylko bylem nagrywac jak ci na dozynkach matke rolnicy za stodola obrabiają... windy maja w chuj roznych rozwiazan wiec nie zgrywaj mądrali bo cjuna wiesz. Jedne otworza sie natychmiast inne nie. Osobiscie wiem gdzie jest winda z JEDNYM czujnikiem na wysokosci kostek - jak najpierw wsadzisz lape to winda scisnie tak ze sie zesrasz a dziecku moze reke zlamac. Winda lada w miare nowa itd. Nie męderkuj...
na wsi to tylko bylem nagrywac jak ci na dozynkach matke rolnicy za stodola obrabiają... windy maja w chuj roznych rozwiazan wiec nie zgrywaj mądrali bo cjuna wiesz. Jedne otworza sie natychmiast inne nie. Osobiscie wiem gdzie jest winda z JEDNYM czujnikiem na wysokosci kostek - jak najpierw wsadzisz lape to winda scisnie tak ze sie zesrasz a dziecku moze reke zlamac. Winda lada w miare nowa itd. Nie męderkuj...
Weź już może więcej nie pisz, bo mi zajady pękają ze śmiechu, pajacu.
Nie męderkuj...
Weź już może więcej nie pisz, bo mi zajady pękają ze śmiechu, pajacu.
nie zajady tylko opryszczka od kontaktow na dworcu
nie zajady tylko opryszczka od kontaktow na dworcu
Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów