Populacja Chin właśnie się zmniejszyła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przez te 39 sekund to pewnie tam z 10 tyś. małych Azjatów się wykluło
Całe szczęście że się nie rozmyśliła bo bym się wkurwił oglądając całość.
Widać że się rozmyśliła ale się obsuneły nużki a po 2 to tam widać balon ratowniczy więc mogła na niego jebnąć
Baba urodziła się żeby dawać dupy I zgarniać łatwe pieniążki nie ma podstaw do samobója. Co innego faceci którzy zawsze są traktowani jak robole przez każdego( czy to własna baba czy szef).
Taka przypadkowa chyba
Zmniejszyła się o 1/1400000000. Można powiedzieć że w chuj.
A mogła po prostu żyć dalej i robić za worek na spermę. Zmarnowany potencjał ludziki. Jebana dziwka.
Ty i tak byś nie poruchał, więc tak nie płacz mad rozlanym mlekiem...
Zostaw to starszym.
Zostaw to starszym.
To nie żadna akcja samobójcza tylko kurwisko szukało z angielskiego "attention", napisałem to w języku angielskim gdyż wyraz atencja w języku polskim oznacza coś zupełnie innego, wygooglujcie sobie.
Ale do sedna, szukała tzw "uwagi", chciała zwrócić ją na siebie, skąd mój wniosek? Chciała wrócić do okna/balkonu jednak źle postawiła stopę i spadła, czysty przypadek, a świadczy o tym chociażby próba łapania się rękami. Żaden samobójca tak nie robi, to nie przystoi.
Ale do sedna, szukała tzw "uwagi", chciała zwrócić ją na siebie, skąd mój wniosek? Chciała wrócić do okna/balkonu jednak źle postawiła stopę i spadła, czysty przypadek, a świadczy o tym chociażby próba łapania się rękami. Żaden samobójca tak nie robi, to nie przystoi.
Ponoć już Indie wyprzedziły ludnością w tym roku chiny.
W chinach niby jest 1,4mld ludzi a indiach 1,6mld
W chinach niby jest 1,4mld ludzi a indiach 1,6mld
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów