Czekamy na wypowiedź sadolowych ekspertów, ja zaczynam - coś mu pierdolło w windzie, pewnie wyjątkowo duża bateria do szajsunga.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Czekamy na wypowiedź sadolowych ekspertów, ja zaczynam - coś mu pierdolło w windzie, pewnie wyjątkowo duża bateria do szajsunga.
Winda była na baterie i jebła
Mzimu napisał/a:
Dlatego u nas w korporacji nie wolno wnosić hulajnog czy innego mobilnego badziewia do budynków biurowych. Jedna się spaliła a wraz z nią cały pokój
A w jakim mieście to korpo? U nas była identyczna sytuacja
Mzimu napisał/a:
Dlatego u nas w korporacji nie wolno wnosić hulajnog czy innego mobilnego badziewia do budynków biurowych. Jedna się spaliła a wraz z nią cały pokój
A co możecie wynosić?
PS: mobilnym badziewiem jest telefon komórkowy.
PS2: u was w korporacji?
Bateria od roweru elektrycznego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów