Czekamy na wypowiedź sadolowych ekspertów, ja zaczynam - coś mu pierdolło w windzie, pewnie wyjątkowo duża bateria do szajsunga.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Czekamy na wypowiedź sadolowych ekspertów, ja zaczynam - coś mu pierdolło w windzie, pewnie wyjątkowo duża bateria do szajsunga.
Obstawiam Li-pol.
Oczywiście że bateryjka tylko od jakieś hulajnogi albo innego ścierwa.
winda i pokaz fajerwerków w jednym... mają rozmach te żółte skurwysyny
Nie wiem co to, ale podniósł to z podłogi przed wejściem do windy
Ja obstawiam, ze to było przenośne, czyste sumienie, które spaliło się ze wstydu.
Dlatego u nas w korporacji nie wolno wnosić hulajnog czy innego mobilnego badziewia do budynków biurowych. Jedna się spaliła a wraz z nią cały pokój
Samsung Note, ale po kolorze płomieni ciężko poznać jaki konkretnie model
Latamy w kosmos ,ogarniamy fuzje jądrowa,a baterie które mialy ulatwic zycie. to potencjalna bomba usmiercajaca, normalnie cyrk ;]
Jak zawsze Covid! Jedyny winny wszystkim nieszczęścia na świecie.
Mzimu napisał/a:
Dlatego u nas w korporacji nie wolno wnosić hulajnog czy innego mobilnego badziewia do budynków biurowych. Jedna się spaliła a wraz z nią cały pokój
łał, wy to macie fajnie tam u was w tej korporacji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów