Chłop drugie życie wygrał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oszukać przeznaczenie w chińskiego lotka już niech nie gra bo wyczerpał limit szczęścia..
Jesse.Pinkman napisał/a:
Chłop drugie życie wygrał.
Taaa. I w tym drugim życiu też jest magazynierem na tyłach chińskiego sklepu w chinach. Fart jak trafić dwójkę w totku.
janlew napisał/a:
Taaa. I w tym drugim życiu też jest magazynierem na tyłach chińskiego sklepu w chinach. Fart jak trafić dwójkę w totku.
Do tego winda nie działa i trzeba zapierdzielać z tym towarem po schodach!
Kiedyś spotkałem na klatce serwisantów wind i zapytałem jaka jest szansa że taka winda się może spierdolić, zaczęli się śmiać i mówili że takie rzeczy to się tylko na amerykańskich filmach dzieją a na sadisticu 2 raz w przeciągu 3 dni jest filmik ze spadającą windą...
Po prostu ktoś na dole wcisnął przycisk, wtedy winda zjeżdża na dół, nic nadzwyczajnego.
jakie zdziwko sami to montowali
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Martynart napisał/a:
To odcinek do Squid Game s02
Oglądałaś ten serial wogóle? bo raczej o czymś innym byl..
Wszystko ok. Winda ma chiński sterownik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów