📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Przypomina mi się afera w Polsce jak nauczali tirowców aby jebali w osobówki aby się zatrzymać
Krakus36 napisał/a:
Przypomina mi się afera w Polsce jak nauczali tirowców aby jebali w osobówki aby się zatrzymać
To wcale mi ich nie żal jak ITD dowala im kary za syczenie hamulców. "Przed chwilą tego nie było" i inne debilne wytłumaczenia.
mnie bardziej zastanawiają te żółte prostokąty, wygląda jak jakiś system szpiegowski (a ponoć u nich coś takiego sukcesywnie wdrażają)...
shoe5maker napisał/a:
To wcale mi ich nie żal jak ITD dowala im kary za syczenie hamulców. "Przed chwilą tego nie było" i inne debilne wytłumaczenia.
jeden i drugi gówno wiecie! afera dotyczyła nie walenia w osobówkę, żeby się zatrzymać, tylko walić w osobówkę, jeżeli alternatywa opcja dla siofera rodzi prawdopodobieństwo uszkodzenia jego samego! proponuję zapoznać się z budową układu hamulcowego w ciężarówce. syczenie to nieszczelność, nieszczelność to brak powietrza w układzie, a brak powietrza to permanentny hamulec!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów