To jeszcze niedźwiadek czy może już niedźwiedź?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Misiu chyba chciał mu powiedzieć że nie kładzie sie na talerz wszystkiego co oddycha i żyje jak to w zwyczaju mają te pojeby
Misiek chciał sprawdzić czy skośny jest rzeczywiście chrupiący i rozpływający się w paszczy
Nóż w reku i napierdala patykiem
darek1234 napisał/a:
Z pierdolnięciem łapą jak bokser
U nas w Polsce, mówi/pisze się "pięściarz". Bokser to taki tchórzliwy pies z płaskim ryjem (to, że tchórzliwy, to nie znaczy od razu, że z zaporoża spierdolił).
Drze tego ryja jakby cios karate ładował a napierdala go badylem.
To miś Yogi chciał wylizać mu dupe i nogi.
Czekałem na rodziców misia. Ehhhh!
Zastanawia mnie technika wykonania tego filmu. Jak widać telefonu na pewno nie trzyma w ręku. To co, już doczepiane kamerki filmujące w pionie produkują chińskie gamonie?
Jesse.Pinkman napisał/a:
To jeszcze niedźwiadek czy może już niedźwiedź?
Niedźwiedź azjatycki, podobnie jak jego czlowiekowe odpowiedniki musiał się dostosować do bardzo ciasnego miejsca w którym żyje i osiąga, w porównaniu do naszych niedźwiedzi, małe rozmiary. Masz tu troszkę opisu z wiki:
gatunek drapieżnego ssaka lądowego z rodziny niedźwiedziowatych (Ursidae), najmniejszego i jednego z najrzadziej występujących gatunków niedźwiedzi, a zarazem jeden z najsłabiej poznanych.
Dorosłe osobniki nie są większe od dużych psów. Osiągają masę ciała od 30 do 80 kilogramów, przy ok. 70 cm wysokości w kłębie i 1,2–1,5 m długości ciała. Długość ogona wynosi 3–7 cm
Ogólnie gościu z viedeo bdb się zachował
JebacPiSForever napisał/a:
Drze tego ryja jakby cios karate ładował a napierdala go badylem.
Te darcie ryja sprawia że niedźwiedź potrafi odpuścić
OpenStreetMaps napisał/a:
Zastanawia mnie technika wykonania tego filmu. Jak widać telefonu na pewno nie trzyma w ręku. To co, już doczepiane kamerki filmujące w pionie produkują chińskie gamonie?
Na kamerce online też rozmawiasz z kimś trzymając telefon w poziomie ?
male chinczyki, maja male niedzwiedzie
Chciałbym legalnie upolować misia w Bieszczadach. Ciekawe czy dobre mięsko. Jadł ktoś?? Jak smakuje? XDD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów