Według źródła pierwszy kierownik zabił 4 osoby w 2 samochodach a drugi dołożył do tego jeszcze pożar.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Który kierowca, bo ja tam widzę przynajmniej 2 takie sytuacje.
Gość od cysterny wszedł jak w masełko. J🤬y kretyn.
Ciekawe czy się wszystkim upiekło?
Debile. U nas tez debile.
Ja tam sie nie znam, ale jakbym mial jeszcze nogi, to c🤬j z reka urwana gdzies tam. Bym sp🤬alal.
Mnie to zastanawia jakim trzeba być debilem żeby nie widzieć że auta stoją. To samo na autostradzie, przecież że auta stoją widać k🤬a z 3 kilometrów więc jak można komuś w dupę wjechać? Dużo nas tutaj więc jakis pewnie tak odj🤬, pochwal się bałwanie jak żeś to zrobił.?
A nie widzicie ze tam jest lodowisko? Widac to po tym jak np osobowka leci z zablokowanymi kolami - tylko przy bardzo śliskiej nawierzchni abs moze uznac rowne zablokowanie kol jako zatrzymanie pojazdu, no albo awarie absu mial. Ale slisko w ciul bylo.
Kiedys na lodzie hamowalem 26t ciezarowka z 50km/h ponad 100m - na pustej drodze test zrobilem. Wiec nie zawsze to kretynizm.
To je
Rannhide napisał/a:
Mnie to zastanawia jakim trzeba być debilem żeby nie widzieć że auta stoją. To samo na autostradzie, przecież że auta stoją widać k🤬a z 3 kilometrów więc jak można komuś w dupę wjechać? Dużo nas tutaj więc jakis pewnie tak odj🤬, pochwal się bałwanie jak żeś to zrobił.?
To jeszcze c🤬j, ja w takim tunelu bym wysiadł i wyszedł najbliższym wyjściem ewakuacyjnym i poczekał do czasu aż droga będzie przejezdna
Czyli wychodzi na to, że nie tylko w polsce tirowcy to idioci
Gdzie jest ciąg dalszy filmu? Akcja dopiero zaczyna się rozkręcać.
I pomyśleć, że scenariusze pożarowe nie przewidują zapalenia się cysterny w tunelu. A co dopiero dwie cysterny
Coffey napisał/a:
Czyli wychodzi na to, że nie tylko w polsce tirowcy to idioci
Widzę, że nienawiść wyssałeś z mlekiem matki...
było, niech ktoś sprawdzi