Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie biegnij. Przenieś się tam i oddychaj tym gównem. W dupie mam słomki czy elektryki, ale różowego dymu w Europie nie ma o nie chciałbym czymś takim oddychać. Wolę mieć czysto wokół siebie, a reszta planety niech zdycha. Ja i tak za 50 lat zdechnę jak nie szybciej. A kaszojada nie mam zamiaru po sobie zostawiać, żeby się męczył?
Czyli co, uważasz że jeżeli Europa będzie eko, to będzie zielona a reszta planety będzie pustynią? Kurwa 400 mln Europejczyków, nie naprawi świata na którym żyje 8 milionów ludzi. Rządzący jebią nas na kasę.
To nie biegnij. Przenieś się tam i oddychaj tym gównem. W dupie mam słomki czy elektryki, ale różowego dymu w Europie nie ma o nie chciałbym czymś takim oddychać. Wolę mieć czysto wokół siebie, a reszta planety niech zdycha. Ja i tak za 50 lat zdechnę jak nie szybciej. A kaszojada nie mam zamiaru po sobie zostawiać, żeby się męczył?
Ale ci prozachodnia propaganda nasrała w tym tępym łbie
Czyli co, uważasz że jeżeli Europa będzie eko, to będzie zielona a reszta planety będzie pustynią? Kurwa 400 mln Europejczyków, nie naprawi świata na którym żyje 8 milionów ludzi. Rządzący jebią nas na kasę.
Czytasz ze zrozumieniem?
Ja zdechnę zanim świat upadnie. Oby. Jednocześnie chcę by przynajmniej wokół mnie były jakieś zasady, normy i kontrole bym nie musiał oddychać różowym dymem. Rozumiesz? Jasne, że świata sama Europa nie zmieni, ale przynajmniej ja nie muszę żyć w gównie.
@d-_-bE.Prigozhin61 ty następny co nie rozumie kilku zdań.
Wolę oddychać do końca mojego życia powietrzem w miarę normalnym, niż różowym dymem. Bo to, że będzie wszędzie kontrola, system socjalny, kamery i podatek od auta jak w Singapurze - to pewne. Ale przynajmniej tu mam czysto. A w Chinach masz social score I syf. To wolisz kurwa dusić się w chemii w Europie tak samo jak w Chinach czy nie? Bo to, że cała reszta i tu dojdzie - to pewne. Płacząc nas sadolu tego nie zmienisz. Wolę przynajmniej nie mieć różowego dymu za oknem. Dotarło czy dalej będziesz pierdolić o propagandzie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów