18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nome 2024-02-18, 21:00
fioletowy dym to nic, jakiś czas temu mieli czerwone rzeki
Zgłoś
Rojiiuy 2024-02-18, 21:13 32
Nawet ladne, ale wyjechalbym z miasta na kilka dni.
Zgłoś
Igorek95 2024-02-18, 21:40 28
Niech tam nie odpierdalają, moja paczka z aliexpress ma być w terminie

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
psotna_cipka 2024-02-18, 21:54 72
Już biegnę do sklepu kupić więcej papierowych słomek. Bilans ekologiczny musi się zgadzać.
Zgłoś
Siriuz 2024-02-18, 22:01 51
Chyba nowy papież - GEJ
Zgłoś
siewie 2024-02-18, 22:53 12
Tak kurwa a u nas strefa zielonego transportu zakaz palenia wszystkim kurwa zakaz oddychania
Zgłoś
Manolito666 2024-02-18, 23:09 14
siewie napisał/a:

Tak kurwa a u nas strefa zielonego transportu zakaz palenia wszystkim kurwa zakaz oddychania

W chuja nas robią samozwańcze, zachodnioeuropejskie "elity" . Tak naprawdę owe "elyty" to jedynie chłopcy i dziewczęta na posyłki prawdziwych władców świata. Jedyne co ich łączy, to krótsze lub dłuższe członkostwo w partiach komunistycznych/maoistowskich.
Zgłoś
misiekdiablo1 2024-02-18, 23:46 2
a my pijemy z papierowych rurek , dla dobra planety
Zgłoś
quniu88 2024-02-19, 0:07 1
psotna_cipka napisał/a:

Już biegnę do sklepu kupić więcej papierowych słomek. Bilans ekologiczny musi się zgadzać.

To nie biegnij. Przenieś się tam i oddychaj tym gównem. W dupie mam słomki czy elektryki, ale różowego dymu w Europie nie ma o nie chciałbym czymś takim oddychać. Wolę mieć czysto wokół siebie, a reszta planety niech zdycha. Ja i tak za 50 lat zdechnę jak nie szybciej. A kaszojada nie mam zamiaru po sobie zostawiać, żeby się męczył?
Zgłoś
adny123 2024-02-19, 0:09 1
Chiny wybrały papierza lgbt. Naród czeka kim jest ten ktoś.
Zgłoś
T0B1 2024-02-19, 0:36 1
Fabryka gejozy? A może oni palą nimi w piecu

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Metrus88 2024-02-19, 0:37 1
Gdzie są ci fantastyczni srekolodzy sterowani pejsami?
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-02-19, 2:13 1
misiekdiablo1 napisał/a:

a my pijemy z papierowych rurek , dla dobra planety

Ja pije ze szklanki albo kubka.
Zgłoś
vortexture 2024-02-19, 7:01 4
wygląda jak jod
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem