Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba coś się popierdoliło autorowi tegoż obrazeczka ..
Primo: nie ma żadnych pedalskich plakatów (są przerobione)
Secundo: nie ma takiegoś czegoś jak "chińska bajka" , ale za to jest pierdolenie niedoinformowanego ojca (nie wnikam jeśli ktoś inny)
Tertio: Tak dla małej informacji otaku obejmuje również graczy komputerowych, obojętnie jakiej maści (od maniaków po niedzielnych graczy), także nie wierze że w nic nie grałeś
I quatro bo musze lecieć po browara bo mi sklep zamkną , Daimos, dragon ball, yataman, tygrysia maska i tp, to są bajki na których się wychowałem, i jest mi z tym zajeb*ście, bo nauczyly mnie podstawowych wartości moralnych .. (bo pierdoliłem zrzędzenia rodziców ) Bakka!
Mylisz się, istnieje coś takiego jak "Chińskie bajki" tylko, że są to bajki pochodzące z Chin i stworzone przez chińczyków i nie mają nic wspólnego z anime, które z resztą też lubię.
Dodam tylko (już chyba 3 raz tutaj) że sam kiedyś hejtowałem. Zmieniło się moje zdanie gdy obejrzałem kilka anime a zwłaszcza Elfen Lied. Poruszane są tematy których nie znajdzie się w innych filmach. Oczywiście gimbus umysłowy nie zrozumie.
"Since they're unhappy, they probably need someone who's more unhappy than they are."
Haters gonna hate.
No ale oczywiście nie można przesadzać. Jak z wszystkim, umiar, bo się zostanie ciotą.
na tej stronie nie można poważnie rozmawiać, jak coś Ci się nie podoba, scrollujesz
btw.
Saskue so gayyyyyy
a dla jasności postać na plakacie przekolorowana.
Co prawda sam lubię chińskie bajki, ale ból dupy fanatyków chińskich bajeczek jest jeszcze lepszy hahaha
A jeśli ktoś myśli że anime jest głębokie niech skoczy z mostu niech taka osoba obejrzy filmy z wcześniejszych lat, gdzie stawiano na fabułę, nie widowiskowość. Chociażby Dracula z 1992. Albo co szukać daleko, trylogia Batmana w reżyserii C. Nolana.
Także tego, "otaku" idźcie bóldupić gdzie indziej BTW, jesteście tak żałośni, że nie wiecie że to słowo ma wydźwięk negatywny, oznacza mniej więcej tyle co polski świr, fanatyk (w negatywnym świetle). Bo otaku to nie tylko pojebaniec który zbiera zabaweczki z pedalskich animacji, czy taki który pierdoli poduszkę z narysowaną dziewczyną, ale również mniejszy lub większy zjeb mający obsesję nad czymś, co jest ogólnie nieakceptowane. Więc śmiało można was nazwać popierdoleńcami
Nakarmiliście gościa do syta.
Ja tam mam wyjebane. Nie czytam nawet tych wypocin hejterów.
Dodam tylko (już chyba 3 raz tutaj) że sam kiedyś hejtowałem. Zmieniło się moje zdanie gdy obejrzałem kilka anime a zwłaszcza Elfen Lied. Poruszane są tematy których nie znajdzie się w innych filmach. Oczywiście gimbus umysłowy nie zrozumie.
"Since they're unhappy, they probably need someone who's more unhappy than they are."
Haters gonna hate.
No ale oczywiście nie można przesadzać. Jak z wszystkim, umiar, bo się zostanie ciotą.
Jak dla mnie "Gantz" lepsza rzeznia, Van Helsing san! ^^
nekomaru.pl/single/9814
Że ucinacie marki kwejka to tam chuja lata właścicielowi, jak sadistic i kwejk należą do niego. Resztę nawet prawnie usunąć nie można, bo to łamanie pewnych praw autorskich.
PS.
A nerwobóle po stronie fanów bajek, a obraz zrobiony na takiej stronie + dopisek autora "by shironeko (bez spiny)."
nauczyly mnie podstawowych wartości moralnych .. (bo pierdoliłem zrzędzenia rodziców ) Bakka!
Było trzeba jednak słuchać rodziców to byś pedalsko nie gadał .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów