Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Primo: nie ma żadnych pedalskich plakatów (są przerobione)
Secundo: nie ma takiegoś czegoś jak "chińska bajka" , ale za to jest pierdolenie niedoinformowanego ojca (nie wnikam jeśli ktoś inny)
Tertio: Tak dla małej informacji otaku obejmuje również graczy komputerowych, obojętnie jakiej maści (od maniaków po niedzielnych graczy), także nie wierze że w nic nie grałeś
I quatro bo musze lecieć po browara bo mi sklep zamkną , Daimos, dragon ball, yataman, tygrysia maska i tp, to są bajki na których się wychowałem, i jest mi z tym zajeb*ście, bo nauczyly mnie podstawowych wartości moralnych .. (bo pierdoliłem zrzędzenia rodziców ) Bakka!
Założę się, że nie raz jarałeś się podczas oglądania np: Dragon Ball, Naruto, Pokémon, Shaman King, Hellsing, itd
ps: Nie "chińska bajka", tylko "anime"
chyba coś się popierdoliło autorowi tegoż obrazeczka ..
Secundo: nie ma takiegoś czegoś jak "chińska bajka" , ale za to jest pierdolenie niedoinformowanego ojca (nie wnikam jeśli ktoś inny)
Tertio: Tak dla małej informacji otaku obejmuje również graczy komputerowych, obojętnie jakiej maści (od maniaków po niedzielnych graczy), także nie wierze że w nic nie grałeś
I quatro bo musze lecieć po browara bo mi sklep zamkną , Daimos, dragon ball, yataman, tygrysia maska i tp, to są bajki na których się wychowałem, i jest mi z tym zajeb*ście, bo nauczyly mnie podstawowych wartości moralnych .. (bo pierdoliłem zrzędzenia rodziców ) Bakka!
najśmieszniejsze są bulwersy tych amarotów chińskich bajek
Od kiedy gamerzy należą do subkultury otaku? Sam sobie takie coś ustalasz ?
I nie bakka, tylko baka. Wielki mądry, który ogląda 100 anime dziennie i nie ogarnia jednego z najczęściej używanych słów w owych produkcjach. Pff
chyba coś się popierdoliło autorowi tegoż obrazeczka ..
Ehh za często tego używam:
Swoją drogą nie wiem jak w Otaku może być coś pedalskiego, przecież sadistic robi się pedalski przez wszędobylskie pizdeczki krzyczące, że mała ranka niszczy im psychikę i powinna znaleźć się na hardzie.
A tu macie przypadek typa, przez którego "otaku" ma negatywny wydźwięk w Japonii. Myślę, że pedałem to on nie był. Co najwyżej popierdolony
en.wikipedia.org/wiki/Tsutomu_Miyazaki
(*~*)/
nie przyznawanie się do dzieciństwa 'is more fckn' gay than that', pewno tego aids'a to od ojca załapałeś 'if u know what i mean'
każdy pierdoli, a po szkole nie nadążał nogami przekładać jak na "Smocze Kule" z RTL7 do domu biegał...
nie przyznawanie się do dzieciństwa 'is more fckn' gay than that', pewno tego aids'a to od ojca załapałeś 'if u know what i mean'
Dzieciństwo samo w sobie było pedalskie, idąc za przykładem - w końcu nie oglądałeś się za dupami, albo przynajmniej mniej cię one interesowały.
Ale żeby dorosły człowiek zachwycał się durnotą podobnego rodzaju? No takie trochę trywialne są te bajeczki - tak mnie się zdaje...
Autor posta ma ze sobą chyba jakiś problem. Ból dupy czy nie, rozumiem, że ktoś nie wyobraża sobie jak można jarać się anime i uważa to za gówno, ale stwierdzenie "dokąd ten świat zmierza" pokazuje, że jest to niby jakiś problem. Chuj Cie człowieku obchodzi czym się jarają ludzie, jeśli nie krzywdzi to w żaden sposób innych?
Co prawda, to prawda.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów