Były hodowane na części zamienne
Były hodowane na części zamienne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wytłumacz dlaczego średniego
Dla chińczyków nie liczy się życie większość sadoli to widzi i widać to po tym filmie a dlaczego średniego zasięgu? Bo to państwo bardzo rozległe a średniego zasięgu to od 1000 do 3000 km a każdy o tym wie pytanie gdzie to i w jakim mieście takie gówna eksperymenty przeprowadzało a zasięg uderzenia jest bardzo obiecujący...
Dla chińczyków nie liczy się życie większość sadoli to widzi i widać to po tym filmie a dlaczego średniego zasięgu? Bo to państwo bardzo rozległe a średniego zasięgu to od 1000 do 3000 km a każdy o tym wie pytanie gdzie to i w jakim mieście takie gówna eksperymenty przeprowadzało a zasięg uderzenia jest bardzo obiecujący...
Huj poprawie się w wysyłaniu
@up ty juz kurwa lepiej nie pisz nic...
Raczej lepiej już nie pij... no może tylko mniej
Powiem tak, generalnie, to wszyscy tutaj jesteśmy sobie sadolami, mamy bekę jak sobie motopizda odpierdoli salto mortale, jakiegoś faceta w robocie wciągnie maszyna czy zlodziekaszka w Brazylii sztachetami oprawią. Wspolny mianownik tych bohaterów jest taki, że to dorosłe osoby, świadome tego co robią i konsekwencji gdy coś pójdzie nie tak. Natomiast krzywdy niewinnych i nieświadomych dzieci nie jestem w stanie przegryźć. Świat w tym elemencie jest spierdolony to cna! Mam nadzieję, że ludzie robiący takie rzeczy jak w filmie powyżej odpowiedzą za to a kara będzie dotkliwa, bardzo bolesna i będzie trwała dłuuuuuuuugo.
I nagrana oraz zamieszczona w formie graficznej na naszym portalu. Zdrowie Twoje
Powiem tak, generalnie, to wszyscy tutaj jesteśmy sobie sadolami, mamy bekę jak sobie motopizda odpierdoli salto mortale, jakiegoś faceta w robocie wciągnie maszyna czy zlodziekaszka w Brazylii sztachetami oprawią. Wspolny mianownik tych bohaterów jest taki, że to dorosłe osoby, świadome tego co robią i konsekwencji gdy coś pójdzie nie tak. Natomiast krzywdy niewinnych i nieświadomych dzieci nie jestem w stanie przegryźć. Świat w tym elemencie jest spierdolony to cna! Mam nadzieję, że ludzie robiący takie rzeczy jak w filmie powyżej odpowiedzą za to a kara będzie dotkliwa, bardzo bolesna i będzie trwała dłuuuuuuuugo.
O kurwa, co za agent
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów