📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Halman napisał/a:
poniżający wpierdol od prostytutek...
Może mu właśnie o to chodziło? Perwers jest wygrany, bo poniżanie miał za friko.
Kolejne złotko od Hala do kolekcji
Chuju obyś spłonął na stosie za te chujowe minuaturki. Tylko u tego downa tak jeat
Fauler napisał/a:
Chuju obyś spłonął na stosie za te chujowe minuaturki. Tylko u tego downa tak jeat
to sobie zmień nokię 3310 na iphona dziwko bez szkoły...
Odwieczna rywalizacja pradawnych chińskich szkół walki. Styl brudnego kapcia kontra styl rurki pcv mistrza mopa
Raczej w ofensywie
Baby wyglądają jak by toczyły walę z jakimś bossem czy co
Team play makes dream play
Odniosłem wrażenie, że nie chciał jej bić, bo udawał, że przymierza się do duszenia (jakby umiał ) Jakby nie było panie nie pierdoliły się z nim
Po nerach i po dupsku zebrać wjebki od stada samic tak to jest, jak się w damskim kiblu filmiki nagrywa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów