Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takich skurwysynów powinno się eliminować z rynku, bo psują ceny uczciwym ludziom.
Mam nadzieję, że Mirek handlarz zamknął tę parszywą budę i już nie truje ludzi.
Takich skurwysynów powinno się eliminować z rynku, bo psują ceny uczciwym ludziom.
Raczej "Janusz biznesu" i to niemałego.
Czy te tłuste czarne łapy małpy z doklejonymi pazurami....
To pytanie jest retoryczne.
jak tylko zobaczyłem czarne paluchy to wiedziałem, że tego dotknie. Czarne baby czują jakiś perwersyjny pociąg do syfu.
Normalny człowiek by to trzymał przez worek, a orangutan ma taki impuls, żeby nie tylko kłaść to na deskę do krojenia, ale musi przejechać po tym paluchami, poczuć przyjemne obrzydzenie.
Przecież po nagraniu tiktoka najebała na to 4 kilo butelki i opierdoliła
[ Dodano: 2024-10-24, 22:52 ]
Nutelli
jak tylko zobaczyłem czarne paluchy to wiedziałem, że tego dotknie. Czarne baby czują jakiś perwersyjny pociąg do syfu.
Normalny człowiek by to trzymał przez worek, a orangutan ma taki impuls, żeby nie tylko kłaść to na deskę do krojenia, ale musi przejechać po tym paluchami, poczuć przyjemne obrzydzenie.
Widziałem filmy jak białe baby biorą z dupy do ryja także syf to nie tylko domena czarnych.
Ja potrafię wyczuć papierosa, który pali gość w samochodzie obok, gdy obydwaj mamy zamknięte szyby. Każdy zapach czuję 100x bardziej, niż przeciętny człowiek. Trudno żyje się z taką przypadłością, dlatego nie mogę jeździć tramwajami czy autobusami, bo bym się zżygał.
Po porodzie powinno Ci przejść.
Jedź kiedyś na wieś i sprawdź jakie mają zabezpieczenia przez myszami. Podpowiem - myszy harcują w zbożu, koty na nie polują i srają w zboże (tak samo jak myszy). A tuz po zbiorach to zboże rusza się od ilości owadów wymłóconych z kłosów.
Ty chyba piszesz o wsiach sprzed 20 lat. Dziś już wsie nie są takie same.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów