Takich skurwysynów powinno się eliminować z rynku, bo psują ceny uczciwym ludziom.
Mam nadzieję, że Mirek handlarz zamknął tę parszywą budę i już nie truje ludzi.
Takich skurwysynów powinno się eliminować z rynku, bo psują ceny uczciwym ludziom.
Raczej "Janusz biznesu" i to niemałego.
==============================================jak tylko zobaczyłem czarne paluchy to wiedziałem, że tego dotknie. Czarne baby czują jakiś perwersyjny pociąg do syfu.
Normalny człowiek by to trzymał przez worek, a orangutan ma taki impuls, żeby nie tylko kłaść to na deskę do krojenia, ale musi przejechać po tym paluchami, poczuć przyjemne obrzydzenie.
Przecież po nagraniu tiktoka najebała na to 4 kilo butelki i opierdoliła
[ Dodano: 2024-10-24, 22:52 ]
Nutelli
jak tylko zobaczyłem czarne paluchy to wiedziałem, że tego dotknie. Czarne baby czują jakiś perwersyjny pociąg do syfu.
Normalny człowiek by to trzymał przez worek, a orangutan ma taki impuls, żeby nie tylko kłaść to na deskę do krojenia, ale musi przejechać po tym paluchami, poczuć przyjemne obrzydzenie.
Widziałem filmy jak białe baby biorą z dupy do ryja także syf to nie tylko domena czarnych.
Ja potrafię wyczuć papierosa, który pali gość w samochodzie obok, gdy obydwaj mamy zamknięte szyby. Każdy zapach czuję 100x bardziej, niż przeciętny człowiek. Trudno żyje się z taką przypadłością, dlatego nie mogę jeździć tramwajami czy autobusami, bo bym się zżygał.
Po porodzie powinno Ci przejść.
Jedź kiedyś na wieś i sprawdź jakie mają zabezpieczenia przez myszami. Podpowiem - myszy harcują w zbożu, koty na nie polują i srają w zboże (tak samo jak myszy). A tuz po zbiorach to zboże rusza się od ilości owadów wymłóconych z kłosów.
Ty chyba piszesz o wsiach sprzed 20 lat. Dziś już wsie nie są takie same.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów