Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaNormalny człowiek by to trzymał przez worek, a orangutan ma taki impuls, żeby nie tylko kłaść to na deskę do krojenia, ale musi przejechać po tym paluchami, poczuć przyjemne obrzydzenie.
Fuj, jakie palce
Nie ważne jakiego koloru, obrzydliwe bo grube jak parówki i ze sztucznymi tipsami na końcu co wygląda jak łapa maciory lub lochy... Łeeee rzyg!
Normalny człowiek by to trzymał przez worek,
Jedź kiedyś na wieś i sprawdź jakie mają zabezpieczenia przez myszami. Podpowiem - myszy harcują w zbożu, koty na nie polują i srają w zboże (tak samo jak myszy). A tuz po zbiorach to zboże rusza się od ilości owadów wymłóconych z kłosów.
Jedź kiedyś na wieś i sprawdź jakie mają zabezpieczenia przez myszami. Podpowiem - myszy harcują w zbożu, koty na nie polują i srają w zboże (tak samo jak myszy). A tuz po zbiorach to zboże rusza się od ilości owadów wymłóconych z kłosów.
i co? i na tych wsiach jak znajdą starą zdechłą mysz to muszą ją smyrać paluchami bez żadnego powodu?
Znam osobę, która pracowała jako kontroler zboża i potrafiła wyczuć po kupie rodzaj robali w mące, a nawet spermę szczura na kukurydzy.
Dziś mnie wkurwia w robocie, bo jak sobie zaparzę "gorący kubek", to przylatuje do mnie z drugiego końca budynku i mnie dołuje, że wyczuwa glutaminian sodu.
Znam osobę, która pracowała jako kontroler zboża i potrafiła wyczuć po kupie rodzaj robali w mące, a nawet spermę szczura na kukurydzy.
Dziś mnie wkurwia, bo jak sobie zaparzę "gorący kubek", to przylatuje do mnie z drugiego końca budynku i mnie dołuje, że wyczuwa glutaminian sodu.
Glutaminian sodu strasznie śmierdzi pod wpływem wysokiej temperatury.
Ja potrafię wyczuć papierosa, który pali gość w samochodzie obok, gdy obydwaj mamy zamknięte szyby. Każdy zapach czuję 100x bardziej, niż przeciętny człowiek. Trudno żyje się z taką przypadłością, dlatego nie mogę jeździć tramwajami czy autobusami, bo bym się zżygał.
[ Dodano: 2024-10-24, 21:05 ]
Glutaminian sodu strasznie śmierdzi pod wpływem wysokiej temperatury.
Ja potrafię wyczuć papierosa, który pali gość w samochodzie obok, gdy obydwaj mamy zamknięte szyby. Każdy zapach czuję 100x bardziej, niż przeciętny człowiek. Trudno żyje się z taką przypadłością, dlatego nie mogę jeździć tramwajami czy autobusami, bo bym się zżygał.
To ty jesteś tym Jackiem? 😀
Gdybyście wiedzieli ile w bułce tartej jest świeżo urodzonych mysz😀
Nie ma żadnych, bo bułkę tartą produkuje się ze specjalnie do tego przygotowanego pieczywa.
Chyba że Ty pracujesz w jakiejś patologii, gdzie przemielone śmieci sprzedają w wiejskim sklepiku.
Nie ma żadnych, bo bułkę tartą produkuje się ze specjalnie do tego przygotowanego pieczywa.
Chyba że Ty pracujesz w jakiejś patologii, gdzie przemielone śmieci sprzedają w wiejskim sklepiku.
Miałem kiedyś praktyki w niemałej piekarni i bułkę tartą robiło się tak w części że zwrotów.
Miałem kiedyś praktyki w niemałej piekarni i bułkę tartą robiło się tak w części że zwrotów.
Towar, który wyjechał poza teren zakładu, może wrócić wyłącznie jako odpad.
Potwierdzasz moje słowa, że jest to patologia.
Napisz, jakie to miasto...
Towar, który wyjechał poza teren zakładu, może wrócić wyłącznie jako odpad.
Potwierdzasz moje słowa, że jest to patologia.
Napisz, jakie to miasto...
Możliwe że patologia ale to było z 15 lat temu. Mogę dorzucić że w jednej partii był nawet kawałek palucha operatora;)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów