📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Ładnie i równo pokrojony
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chleb jak chleb, zastanawia mnie dlaczego nagrywająca ma dłoń wysmarowaną gównem.
213213 napisał/a:
jak tylko zobaczyłem czarne paluchy to wiedziałem, że tego dotknie. Czarne baby czują jakiś perwersyjny pociąg do syfu.
Normalny człowiek by to trzymał przez worek, a orangutan ma taki impuls, żeby nie tylko kłaść to na deskę do krojenia, ale musi przejechać po tym paluchami, poczuć przyjemne obrzydzenie.
Nawet pokusił bym się o zakład że małpa odkroiła kawałek z myszą a resztę zjadła xD
MoonlightShadows napisał/a:
To jest bardzo ważne.
Ja się nie mogę zdecydować co gorsze, asfalty czy grubasy. Stawiam chyba na równi
Geraldinio napisał/a:
Znam osobę, która pracowała jako kontroler zboża i potrafiła wyczuć po kupie rodzaj robali w mące, a nawet spermę szczura na kukurydzy.
Dziś mnie wkurwia w robocie, bo jak sobie zaparzę "gorący kubek", to przylatuje do mnie z drugiego końca budynku i mnie dołuje, że wyczuwa glutaminian sodu.
W takiej sytuacji możesz użyć słynnego tekstu wójka Władka, mistrza ciętej riposty: "Wypierdalaj!"
Poza tym nie bójmy się glutaminianu. Na początku wieku zrobiono z niego kozła ofiarnego za wszystko co złe w gastronomii.
W badaniach klinicznych nie stwierdzono szkodliwości glutaminianu sodu dla zdrowia.
Świeżo pieczony w Indiach.
213213 napisał/a:
i co? i na tych wsiach jak znajdą starą zdechłą mysz to muszą ją smyrać paluchami bez żadnego powodu?
Tam zaraz smyrać. Wpierdalasz myszy i szczury w wędlinach,. przetworach, tak samo karaluchy i inne syfy i mlaskasz że smakiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów