Witam, poprzedni temat w miarę jakoś się przyjął.
więc.
wrzucam
Zapraszam do oglądania.
Ps. Dużo zdrowia życzę.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam takie time lapsy!
Jeden fajnie, drugi spoko, ale proszę Cię, k🤬a, nie wrzucaj już trzeciego.
do zamrażarki i chleb świeży po odmrozeniu
Wrzucaj smialo mi sie akurat podoba,ale wymyśl coś jestem ciekwa czy duzo szynciej rozklada sie taki chleb np. Nasaczony woda,wódka.spiryrusem , położyć obok i pokazać jak pleśń na tym rosnie i w jakim tempie wolniej czy szybciej
Teraz czekamy na jakieś zwłoki, na początek może być kot albo pies. Potem np. ktoś z domowników, gwarantuję, że piwka polecą.
@up lepiej jakiegoś polityka. Najlepiej wszystkich po kolei. Wtedy poleci piwne tsunami
Więc tak to się działo w moim plecaku za dzieciaka.
8765tj napisał/a:
@up lepiej jakiegoś polityka. Najlepiej wszystkich po kolei. Wtedy poleci piwne tsunami
Myślisz, że za Jarosława byłoby milion piw???
O k🤬a! Chleb pleśnieje!!! Ten film odmienił moje życie. Naprawdę dziękuję za niego!
Jakim sprzętem to robisz?
mr-dupa napisał/a:
Chlebem, nie widzisz?
Jakby kromkę zostawił to prędzej by uschla aniżeli taka pogoda grzybnia sie rozwinęła
gnojarz napisał/a:
Jakby kromkę zostawił to prędzej by uschla aniżeli taka pogoda grzybnia sie rozwinęła
Dokładnie, dlatego cały czas nawadniałem
mr-dupa napisał/a:
Nikon d5300
Wymyśl coś nowego.
Ten -
youtube.com/user/TEMP0NAUT użytkownik. Jego kopiujesz?
Znajdziecie tam podobne filmy, z mięskiem również.