18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Chłop wkręca się w tokarkę
nw4d • 2013-09-04, 21:02
Jako że pracuję przy obróbce skrawaniem to ten filmik dał mi do myślenia. Pozdro dla wszystkich pracujących w tym zawodzie

Koleś w rękawicach i bluzie z długim rękawem dociera wałek papierem akcja od 3.00
Zgłoś
d................6 2013-09-04, 21:06
najpierw jeden, a potem w sześciu chcieli zgwałcić biedną tokarkę...
Zgłoś
sunnychris 2013-09-04, 21:06 6
ale szybko wyskoczył z bluzeczki 10/10
Zgłoś
borisklinga 2013-09-04, 21:07 23
wiecej szczescia niz rozumu

Zgłoś
anger 2013-09-04, 21:11 2
kurwa no prawie hard !!!!!!!!
Zgłoś
Foodman 2013-09-04, 21:17 2
Widać że chłopak świeży to wkręcił się w robotę
Zgłoś
pawelnie@ 2013-09-04, 21:21 3
Akcja od 3:10
Zgłoś
bloodwar 2013-09-04, 21:24 11
Ostatnia rzecz za jaką się czepili to wyłącznik, chyba niezbyt lubią tego nowego

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
PoMaluchu 2013-09-04, 21:46
za głupotę się płaci...a Ty kolego po pierwsze przytnij filmik następnym razem, a po drugie nie od 3:00 tylko od 3:14 przypierdalam się:)ale piwko daję, bo filmik daje do myślenia.
Zgłoś
a................1 2013-09-04, 22:09
jak akcja od 3 min do po h.... uploadujesz całość ?
Zgłoś
MadCowRider 2013-09-04, 22:11
Mój padre pracuje w tym zawodzie, więc daje piwko żeby nigdy nie podchodził do maszyn tak jak ten kolo na filmiku

As the riders loped on by him he heard one call his name
If you want to save your soul from Hell a-riding on our range
Then cowboy change your ways today or with us you will ride
Trying to catch the Devil's herd, across these endless skies
Zgłoś
Kotierez 2013-09-04, 22:14 2
Gość sie po prostu wkręcił w robote...
Zgłoś
gazo 2013-09-04, 22:14
i wlasnie dlatego jak robilem fuche na fabryce (skrecanie elementow) to gdy chcieli mnie dac na maszyny bo nie bylo roboty przez pewien czas, to powiedzialem ze ni huja. anyway hardcore. piwo
Zgłoś
mklca 2013-09-04, 22:14
Panie, to były sekundy!
Zgłoś
eerjot 2013-09-04, 22:16 5
Kiedy na studiach uczyłem się do egzaminu z teorii obróbki skrawaniem, moja dziewczyna (dziś już żona - nie ręka) widząc takowy tytuł książki zaskoczyła mnie znamiennym pytaniem: "a co to jest skrawań?" Mądra dziewczyna, ale w takich tematach
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów